Vučić sebi za izbore poklonio 285 miliona evra „mita“ penzionerima

Ekonomisti o obećanju da se najstarijima isplati 20.000 dinara "u februaru ili martu" sledeće godine

Ostavite komentar


  1. Kakve konstrukcije. Prvo, odakle zna da će to biti odlučujuće za one koji neće za njega da glasaju. Drugo, šta je tu loše? Šta god da uradi to je zbog glasova: vakcinacija, investicije… Zašto prethodna vlast nije koristila te „trikove“?

  2. O deficitu ce, kaze profesorka Popovic, vucic razmisljati za dve godine nakon izbora. I naravno, za taj deficit koji je nastao poklanjanjem para penzionerima pred izbore bice kriv zna se ko, Djilas. Interesantno bi bilo da izvrsite analizu koliko stvarno drzava duguje u evrima, a kurs ce pre ili kasnije poceti da skace a sa njim i dugovanje u evrima.

  3. Ja NEDAM moje pare penzionerima!!!
    Njima treba zabraniti da izlaze na izbore. Oni su svoje završili. Pravo na izbore bi trebalo da imaju samo VOJNO I RADNO sposobni muškarci i žene. 30 godina nam oni kroje sudbinu. Uništili su našu mladost glasajući a sad uništavaju mladost i budućnost naše dece. Naravno…. podhitno treba promeniti i izborni sistem. Zahvaljujući proporcionalnim izbornom sistemu SNS ima većinu u parlamentu, a pravo stanje je sasvim drugo. Naša je nesreća što nemamo opoziciju. Sve su to izlizani i diskreditovani političari. Nadam se da će se i kod nas pojaviti neki profesor Kruvokapić.

  4. Naslov članka nije baš OK. Nije Vučić „poklonio“ sebi tolike pare nego ih je ukrao ili oteo, nazovite to kako hoćete, iz budžeta. A pošto se budžet puni i za podmićivanje glasača da biraju esenesovce i Vučića, za mnoge druge promocije i budalaštine vladajućeg režima, ali i za plaćanje subvencija strancima da od SNS vrhuške uništena radna mesta ponovo otvore, to znači da ta enormna zaduženja neće otplaćivati Vučić nego narod. Od naroda oteo da narod potkupi kako bi glasali da ih taj čovek koji je kao mladić lunjao bez zanimanja i posla novobeogradskim ulicama, huliganio i pomalo se bavio politikanstvom, ponovo jaše sve do sledećih izbora! Nijedan pametan evropski narod ovakve mućke -osim mnogih od nas, delimično „opičenih“ Srba to ne bi prihvatio. Ali Srbi još uvek kada se pomene lopovluk vlade i Vučića šapuću -„ćuti, može da dođe nešto još gore. Ovaj bar gradi autoputeve“. Pa i Hitler je gradio autoputeve i hvalio se time. Mi znamo dokle je „njegov“ narod dogurao. Paralele sa Vučićem su očigledne- hoće li, da bi Vučić ostao na vlasti, nestati pola Srbije? Verovatno. Samo je pitanje vremena.

  5. Obećavao je i do sada pa je davao, zašto bi sada bilo drugačije? Ostrašćenost je strašna za dušu, jer čovek projektuje sebe na onoga koga ne voli i tako izlaze na videlo najnegativnije crte karaktera. Isto tako ovaj tekst može glasiti: Na osnovu uspešne ekonomske politike, predsednik je najavio da će država biti u mogućnosti da isplati 20 000 dinara početkom sledeće godine pošto su penzioneri podneli najveći teret na putu ekonomske stabilizacije zemlje. Novinarsko može biti i lepo i pozitivno!

  6. Dok postoje Pašićevci i ta ideologija radikalska,nema nama pomoći.Vučiću i ovim njegovim sitnim kerberima zabraniti lustracijom bilo kakav javni rad posle pada sa vlasti.U školama i na univerzitetu navoditi kao primer zloupotrebe svih segmenata države i društva i konačno uništiti bahatovarvarski način razmišljanja i delovanja.Posle Vučića nikad više ne sme da nam se desi pašićkošešeljevskovučićevska pojava jer su Srbiji naneli epski nepopravljive kulturološkocivilizacijske i ljudske štete.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.