Vučić: Srbija nije u stanju da upravlja velikim sistemima, ima prostora za francuske kompanije

Ostavite komentar


  1. „Srbija nije u stanju da upravlja velikim sistemima …“
    Pa ti si se potrudio da u Srbiji uništitš sve što je domaće, od privrede i nauke, do institucija i morala.
    Takva izjava znači samo da treba da daš ostavku.

  2. Nisi ti i tvoji sektaši u stanju da vode velike sisteme zato što si prave stručne ljude oterao a stavio poltrone i klimalice.

  3. Posle kolapsa u EPS-u,za divno čudo,postavili čoveka iz sistema,on ga za 6 meseci oporavio,dovedoše Norvežane i otpustiše stručnog čoveka… pametnom dosta.

  4. Pa mi smo ovde priglupi kreteni koji nista neznaju te moraju stranci da nam rade. Ne znamo ni zlato da kopamo. U mom Zemunu imali smo cetri firme koja su se bavile proizvodnjom aviona. Koliko ima u Parizu ?.

  5. Pa država je najveći sistem onda AV neka se povuče i neka nas vode radni Makroni

  6. Које будалаштине трпи овај народ. Што је најгоре брзо ће заборавити и опет поверење поклонити најнеспособнијима у Србији. И треба да нас нема кад смо овако глупи и инертни.

  7. А плата стручњака из Норвешке је? 10,000 15 000 еврића?

  8. Kaze gradimo auto puteve i pruge najvise i najbrze u evropi…pa gradimo jer je evropa odavno sagradila i to koristi od drugog svr na ovamo dok mi tek sada gradimo i to nas evropa pritiska da to moramo da radimo…

  9. Kako mala država ima velike sisteme?
    Dokle ponižavanje da nismo sposobni da upravljamo sopstvenim sistemima.
    Po toj logici i Predsednik treba da bude stranac(možda već jeste).
    Pored tolikog broja članova (700.000) nemati sposobne je samo dokaz kvaliteta te stranke ili vodja (bivši sada samo član) zna čime raspolaže a neće van stranke draži su mu stranci.
    Samoproglašeni (stručnjak) za sve i ništa.

  10. Nedostojan predsednik sramoti svoju državu i narod gde god se pojavi. Baška što je on apsolutno nekomoetentan da daje ocene o upravljanju velikim sustemima, jer osim politikantskog šibicarenja, nikad ništa ozbiljno u životu nije radio pa ne zna ni šta je to veliki sistem, a kamoli kako se njime upravlja. Srbi imaju neku crtu mazohizma kad dopuštaju da ih predsednik uporno i grubo vređa i omalovažava.

  11. Kad nije za i sa EU onda je dreka i galama a kada je za i sa EU opet dreka i galama. Hoće li neko ovde da se odluči šta hoće, za i sa EU ili protiv EU, ili je ovde model biti isključivo protiv pa šta god to bilo???

  12. Које црне реформе јавних предузећа. Ако је реформа запошљавање СНС послушника и активиста са купљеним дипломама онда је успела реформа. СНС не може управљати великим системима.

  13. Била је способна док се ти ниси појавио. Чега год се дохватиш то упропастиш.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.