Vučić: Za 11 godina izgradili više puteva od Tita, Miloševića i DOS

Ostavite komentar


  1. A kakvi su ti putevl vidi se. Cim se svecano otvore 5-6 puta pocinje krpljenje. Ugradili se svi u cenu.

  2. Na drum,pa teraj Misko.Drzavu prodjes za 2-3 sata ,a moguca je i voznja u krug uskoro.

  3. I zadužila nas više od svih pomenutih zajedno, a za te novce je mogla uraditi tri puta više. Rasterala iz zemlje radno i reproduktivno sposobnog stanovništva isto više nego svi pomenuti zajedno. I sve to za samo deset godina. Bravo!

  4. u kakvom su stanju putevi koje je izgradio, o tome ni reči. propali su brže nego što su građeni. rupe, odroni, naprsline, putevi za 1 njegov mandat.

  5. Prvo, EU je izgradila te puteve. Drugo, uspeo si i da uništiš više od Tita, Miloševića i DOS-a zajedno.

  6. Ali ne više od Hrvatske, koja je za 10 godina izgradila 700 km autoputeva. I to vrhunskog kvaliteta, što nije slučaj u Srbiji. Pre nekoliko meseci završen je Pelješki most, koji je Hrvatsku koštao 80 miliona eura, a EU je platio ostalih 320 miliona. To su bespovratna sredstva EU, a mi se zadužujemo kod Kineza i Arapa po najvišim kamatama na svetu. Zašto? Pa zato što EU striktno prati utrošak svog novca, a Kineze nije briga u čijem će džepu te pare završiti.

  7. Smešno je uporedjivati se sa Titom i Miloševićem. To je kao nebo i zemlja, možda ti tako misliš, ali si ti mnogo, mnogo daleko od njih po mnogo čemu. Naravno, dobro je maštati.

  8. Stalno bi da se uporedjuje sa Titim,ali je neuporedivo to.
    Sa Milosevicem da, jer je sa njim i bio u vlasti.koja je devastirala i obrukala Srbiju.Samo bi trebao da se uporedi i sa Seseljom ,cija je bio udarna pesnica.

  9. Ostaćemo bez stanovništva jer mladi neće da žive i da se razmnožavaju u ovakvoj Vučićevoj zemlji u kojoj ne funkcioniše pravosuđe, Ustavni sud, tužioci su partijski ljudi, Belivuk je u trenutku hapšenja biopolicajac, jer je imao šest policijskih legitimacija, u zemlji gde se godišnje roditeljima ili hraniteljima otima 6.000 zvanično, a nezvanično 10.000 dece, u zemlji sa najmanjim ekonomskim rastom u regionu kada se gleda zbirno poslednjih 10 godina. Nisu važni samo putevi kao onaj od Niša do Skadra koji se gradi po nalogu NATO pakta, već i ljudi, tri miliona gladnih ljudi i dece u Srbiji….. što je večita tabu tema, itd.

  10. Nažalost, spoljni dug Srbije nije 31 milijardu evra, već je, sa dugovanjima stanovništva, preduzeća i banaka (stranih, koje se vode kao banke u Srbiji) čak 91 milijardu evra, pa je Srbija danas visoko zadužena zemlja i zbog toga ucenjena od poverilaca sa Zapada.

  11. Za vreme Milosevica je ovaj gospodin bio ministar u vladi. Pa ne znam jeli i tu racunao kilometre autoputa?
    Ili se

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.