Zastava oružje zvanično vlasnik Zastava kovačnice

Ostavite komentar


  1. Vojno neutralna zemlja,na cemu se veliki mislilac zaklinje,a svaka druga rec mu je razvoj namenske industrije,a zna se koja je to industrija.Nisu to samo borbena vozila,oprema,rezervni delovi vec su to sredstva za ubijanje:municija,raketni bacaci,topovi,automatske puske i mnogo sta drugo.
    Danas bas kazu lepe reci o Prvoj petoletki,kako dobro radi iako znam da je otisla bestraga ,a onda dodaju da se radi o :namenskoj!Zasto onda unististe MIN Vagonku koja je remontovala tenkove,a uz ulaganja mogla je i drugo,zasto je utihnula EI Sova i EI 7 Oktobar koji su radili za namensku.Nase fabrike su ,po A.Vucicu,samo kostale drzavu Srbiju i morale su da propadnu,ali NAMENSKA nemoze da propadne i zato on daje Oruzarima jos tri miliona evra,pored njihovih tri miliona.

  2. Ovo se ocigledno ukrupnjje da bi se lakse prodalo. Jedno ne ide bez drugog a kupac hoce da ide na sigurno. Nisam prorok ali za godinu dana namenska ce imati i partnera nesto poput Air Srbije. Verovatno nekog Sheika.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.