Završen protest pijačnih prodavaca, sastanak sa Vučićem u subotu (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Koliko ih je glasalo za precednika sa ovog skuuupa? Mislim, barem 59%. Tako da rođaci, pogrešili ste rasksrnicu, Andrićev venac, Andirćev 😉

  2. Radnici svih kategorija u Srbiji su obespravljeni i nemoćni. Jedan od razloga je njihova nesloga (mada, to je naša opšta karakteristika) i politička nepismenost. Većina ovih protestanata nije ni trepnula kada su se drugi žalili i samim tim su ostale bez uzajamne pomoći. I još su većina glasali za naprdnjake pa im nešto nije jasno. Još uvek se obraćaju Siniši Malom kao čoveku a ne kao prevarantu.

  3. I treba da se bune pijačari! Neka prvo fiskalizuju popove i advokate!!! Čik!!! Neće država protiv onih koji mogu da je sruše, nego protiv malog čoveka.

  4. Znači na dosadašnje „dranje kože“ po tzv zelenim pijacama od strane preovlađujućih nakupaca ide i dalje uvećanje cena najmanje 20% jer ne očekuje se valjda da fiskalizacija padne na teret prodavca?! E sad spremite predizborne „darove“ za glas da ih skrcate na pijacama u roku od jednog vikenda!

  5. Pa naravno. Trpanje para Miškoviću i tajkunariji. Zna se uz kakve trange-frange dogovore sa političarima. To je politika u Srbiji – samo pljačka i pljačka.

  6. Advokata, sveštenih lica, notara, pa i raznoraznih trgovaca!!!! Ili svi, ili niko!

  7. Sami ste glasali za njih. Ko Vam je kriv sad???
    Imali ste priliku za promene, niste zeleli!

  8. A gde ce svi ovi ljudi da nadju posao sada kada ih naterate da odustanu? Jel da placamo po 100 000 eur strancima da ih zaposle i da se izivljavaju na njima? Podrska svim obespravljenim.

  9. Vlasnici tezge(ne radnici) među najbogatijim ljudima. Ćist šverc i utaja poreza. Prodaje se strana švercovana roba a domaće fabrike propadaju. Radnike ne prijavljuju.stanje od kraja osamdesetih do danas.inspekcije ih zaobilaze. Pa šta više…..

  10. Verovatno će dobiti odgovor: „Nećemo valjda da se pogađamo, kao da smo na pijaci“. Mora Vučić da nakupi 30 miliona evra za Miškovića a trebaće para i za Đilasa, ako ga je tužio. Pravda za nakupce, ua seljaci.

  11. Pijaca je širok pojam.Ne uvode se kase za zelenu pijacu,već za one koji prodaju uvoznu robu:razne vrste konzevi,sireva,tehničkih stvari,većinom uvezenih bez carine i akcize iz Kine,Turske,Mađarske i dr.zemalja.Nađite i imenujte neku zemlju Evropske unije koja dozvoljava takav način trgovine,a većina stanovništva želi da postanemo dio evropskog društva.Druga je strana medalje,kako se takva roba ,u velikim količinama i kojim kanalima nalazi na pijačnim tezgama,kvantaškim pijacama i sl.

  12. Ja sam vozač,na trasi do Škotske.
    Nisam video nigde na pijacama Engleske,Belgije,Holandije…fiskalnu kasu.
    Jesam li trebao?

  13. Svi bi da rade i zaradjujua niko nista ne placa..tipicno Srbi.Nikada nece doci pameti

  14. Svakom je bolje da prijavi delatnost osim stomatolozima i zubnitehničararima oni su zaposleni u Domu zdravlja a poslovi iz šupa preko puta pijace su ekstraprofit.

  15. Sve u svemu lose nam se pise ovi uzjahali jedini nacin da se narod ujedini nema placanja nicega drzavi ne predavati pazare ne placati poreze pa neka popisu celu srbiju ne mogu oni protiv naroda oni se toga plase pa nas zato dele I svadjaju dzjaba I’m zakoni kada I’m bude prazan budjet pa ce da se cesalju gde ih ne svrbi

  16. Samo advokatima je dozvoljeno da ne koriste fiskalne kase. Od onih koji zarade dnevno za hleb i mleko na pijaci, trazi se kasa, a od onih koji dnevno milione zaradjuju u koznim foteljama, ne. To je srpska sramota i kriminal.

  17. U fiskalizaciju ulaze i zelene pijace….da li znate da čitate…. PIJAČNI PRODAVCI PLACAJU DOPRINOSE, ZDRAVSTVO, POREZ, TEZGE =30,000 ILI 40,000 MESECNO ZAVISI NA KOJOJ STE LOKACIJI

  18. Treba srediti pijace neki placaju sve,tezge, penziono ,socialno , porez a neko nista samo tezgu kad dodje da radi a mi placamo tezge unapred mesec dana dasao da radis ili ne , nije svima isto na pijaci.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.