Završetak poslednje deonice puta Kragujevac-Batočina u martu 2020. godine

Ostavite komentar


    1. Ala se Zoka rastrcala pred izbore i da se dodvori vodji.A sto joj je miniszarstvo sigurna kuca za propale direktore, nema veze.Sto gluplji,to bolji.

    1. Većinu projekata koje su najavili nisu završili. Baš gledah na sajtu Istinomera… Nema mostova preko save i dunava. Sve što je prošla vlast projektovala i obezbedila kroz kredite. Ova vlast može da se pohvali da je završila, uglavnom. Ali njihovi projekti nisu videli sunce dana.

  1. Kragujevac su toliko uplatkali da mogu da se izvade samo priključcima za 4 autoputa koji su namerno promašili Kragujevac. Naravno to im ne pada na kraj pameti ali bi neka buduća vlast mogla recimo da organizuje obavezne radne akcije na njihovoj izgradnji za članove SNSa jednom kad zabrani ovu interesnu mafiju..

  2. Cekaj malo… tamo sam se vozio pre 10 godina, i gradnja je uveliko trajala. Nije zavrseno od tad ili se radi o necem drugom ovde, ne razumem?

    1. Otvarala je Zorana taj deo puta u vise navrata. Kako stvari stoje, jos koji put ce ona preseci vrpcu i pricati hvalospeve o dostignucima koje svet jos nije video. Kako da vidi kad normalan svet otvara put kada je zavrsen a kod nas, na svakih 20km proslava. Tuga.

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.