Zec: Bolje da raspustimo Skupštinu i nezavisna tela, umesto što ih plaćamo

Ostavite komentar


  1. Probao sam u više navrata da razgovaram sa ,,delom,,svoga naroda koji ljubiše Miloševića,Šešelja,ovoga…Kada se setim da sam u ratove išao da bih branio ,,ovo,,muka mi od samog sebe.Zvona i praporci za knjige se niko ne hvata dok se razvijaju boleštije svih vrsta:mito,korupcija,diktatura,primitivizam i vulgarni materijalizam svih oblika.Svi govore ,,ćuti i muti,, i ti bi da si na njihovom mestu.Svi opravdavaju kradju ako si već tu na,,unosnom mestu,,Pošten čovek počinje da liči na gubavca,svima smeta u njega svi gube poverenje,postaje ne upotrebljiv.Možda smo oduvek bili takvi i nismo to mogli da shvatimo ili nismo hteli…….

  2. Ovaj gospodin već 35 godina, stoji sa strane i samo dobacije. Uradite nešto gospodine, Preuzmite odgovornost i pomozite domovini. Dosta nam je takvih pametnih. Srdačan pozdrav.

    1. Postovani Pero,
      nije profesor Zec politicar ili aktivista neke partije..On je mudar ,pametan covek koji se razume u ekonomske tokove drustva.Daj boze da ih ima vise koji to pricaju i prosvecuju ovaj zatupljeni narod i njegovih beseda nam nikad nije puno.Kada dodje do politickih promena bilo bi od velike koristi imati ovakvog ekonomistu u savetu vlade a mozda i nesto vise,da pomogne u izgradnji novog sistema.
      Profesor Zec nije borac za prve redove fronta,njega trebamo i cuvamo za posle- kad „bura“ prodje.Ne ljuti se bezrazlozno na profesora.I njegova uloga u budjenju svesti i ukazivanje na anomalije sistema u kojem zivimo je vazna.Toliko.pozdrav

      1. @Dusan, nešto se ne sećam da je gospodin Zec, nešto govorio kad su nam preko noći tajkuni, lopovi i mafijaši otimali, preuzimali i pljačksli narodnu imovinu i strateška preduzeća decenijama izgrađivanja i stvarana. Imali smo pre Japanaca postavke robotike (prof. Vukobratović) , pokrali nas Japanci jer su hteli da finansiraju zajednički razvoj. Kad su ušli u tajne postavke robotike otišli su kao Markoni koji je pokrao Teslu za pronalazak radija. Tesla ga je patentirao dve godine ranije.
        Prvi smo proizveli raketne motore na čvrso gorivo šesdesetih. Čak smo imali probu lansiranja rakete u kosmos { Iz Rijeke) . Sve stručnjake odveli Amerikanci. Moja fabrika raščupana strateške namene. Čak smo proizvodili i za Francuske podmornice. Gde smo potpisali izjave o tajnosti. A mogli smo proizvoditi sve od igle do aviona. Šta kaže na ovo gospodin Zec. Trebaće decenije i decenija kao i sedam osam generacija da stignemo BDP kakav smo imali. To je istina gospodo. Zapad nas rasturio kao kancer, spolja i iznutra.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.