Zec: Najavljeni paket pomoći građanima i privredi nije besplatan, doći će na naplatu

Ostavite komentar


  1. Upravo tako….. Skace tv preplata, skacu porezi, a sve vise je onih bez posla…… 30 evra, ne bih da kazem sta predsednik da uradi sa mojih 30 evara……..

  2. Mislim da je već pitanje dana kada će ovj mehnizam da pukne…za sada se sve nekako drži ali to je na staklenim nogama…miodrag zec pominje prestrukturiranje ali to je nemoguće iz jednog prostog razloga…nema šta da se prestrukturira…to je bilo moguće 1990…možda nešto 2000 ali sada nema šta…ostao samo užasno slab i nesolventan domaći preduzimač i zapošljavanje kod stranaca koji mogu koliko sutra da se pokupe i odu što mnogi i čine koliko čujem…sve u svemu kada budemo pali biće bučno do boga…moj savet je …ako imate neku bašticu…poriljajte i poorite…ako imate gde da držite neko prasence iskoristite ove pare da ga kupite i da nabavite hranu…i to vam je to…sve u svemu biće baš gusto…

  3. Kilava opozicijo, što ne iskoristite (na polzu naroda svoga), ovog maestralnog „keca iz rukava“? (Pretpostavljam da dr Zec nije na prodaju?)

  4. Odmah čovek zna šta ćete objaviti. Iako je komentar pristojan, a ne slaže se sa profesorovim stavom, nema nikakve šanse da bude objavljen. oket, pozz

  5. Profesor Zec je jedini koji pokusava da prikaze stvarno stanje izmedju politicara i ekonomije.Slusam jutros na RTSu ministra Malog,koliko hvale da su sa znanje, spasili nasu ekonomiju za razliku od mnogih razvijenijih drzava.Gos.Mali dobro zna zaso je to tako,ali on izbegava da kaze istinu,jer bi se tad narodu prikazala nemoc ove vlasti.On spominje nasu industriju kako je ostala na nogoma,te kako nema oputpustanja radnika za razliku od SAD,i EU.Dalje nastavlja kako je prebrodjena kriza usled kovida 19.On svesno obmanjuje narod.jer je poznato da drzave sa slabom industrijom prolaze bolje u odnosu na razvijene industrijske drzave.Kod nas je industrija carapa,lepljenja djonova za strane cipeli naj jaca industrijska grana.Kod razvijenih industrijskih drzava stala je proizvodnja Aviona,automobilska industrijs jer kupaca nema,i kriza je iz toga razloga veca u tim drzavama od Srbije koja takvu proizvodnju ne poseduje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.