Zelene pijace od sutra ponovo rade

Ostavite komentar


  1. Jel udaljenost za šetnju za 65+ 600 ili 300 metara. Bilo je najavljeno u prečniku od 600 metara.

    1. To je bilo prijatno iznenađenje koje su nam ostavili za kraj.
      Kao, danima pričaju o 300 metara, a onda – tup!- daju nam duplo!
      Pa kako da čovek, odnosno penzioner ne glasa za njih kad su tako dobri prema nama!
      Sledeće neviđeno prijatno izneđenje neće biti šetnja po pola sata, nego će nam verovatno milostivo reći da nas u stvari niko ne prati sa štopericom i da zato SLOBODNO šetamo koliko god hoćemo i možemo.
      Ali to će čuvati za pred izbore, nije pametno da sve ispucaju prerano.

    2. Zašto baš 600 metara? Zašto ne 500 ili 700? Ko će da iskontroliše koliko su penzioneri bili napolju… mogu ostati 7 sati…

    3. Mladi imaju izlaz do 18.00 a penzioneri idu u noćni provod do 1. Decija igrališta su zatvorena, nije im dozvoljena igra. Tuga.

  2. Zanimljivo da Vlada nista nije rekla o radu neustavno suspendovanog Narodnog Parlamenta Srbije ? Zar to nije na prvom mestu, pa onda kafici, teretane, kladionice (koje drze clanovi sns-a ) , sodadzije i bozadzije ?!

  3. Pijace od sutra pocinju da rade na njim radi 80%starijih od 65 godina, kako to mislite da izvedete

  4. A taman su se uhodali nakupci i tzv. e-pijaca, zahvaljujuci dale-kovid-im merama Vlade Srbije…!!

  5. Kako misle autoškole bez bliskog kontakta?? Nigde u evropi se to još uvek ne dozvoljava

    1. Bioskop će proraditi malo pred izbore, tek toliko da ga Maja raspusti pred izbore.

  6. Da li bi mogli da objavite šta se dešava sa početkom tzv. policijskog časa. Da li je i dalje od 17h ili 18h?
    Ta informacija nije navedena u saopštenju Vlade…
    Jedino, ako se podrazumeva da je dosta da AV to najavi na Pinku u subotu i to je to.

  7. Ovo otaranje pijaca je, -najzad! – jedna pametna odluka, posle poplave kretenskh odluka!
    Pošto sam i dalje u apsu, meni ne znači ništa, ali dobro, gledam širu sliku i siguran sam da onima koji su (uslovno) na slobodi svakako će mnogo značiti.

  8. Šta, pa zar one nisu radile i do sada? Ništa mi nije jasno. Da, posle vam nije dobar Vučić, a?

  9. Gube ogroman novac svakim danom ,skuplji je kvadrat tezge na dnevnom nivou od kvadrata lokala u Knez Mihajlovoj-provereno 100% tačno,prodju naplate keš odnesu gazdi ko njima proverava poslovanje?Narod srećan što može neku crkavicu da zaradi i da ne pokisne jer tobože ima komad lima nad glavom.I pod takvim uslovima više volim pijacu nego markete.

  10. Ranije je bilo nejasno zašto baš samo do 70 god može poljoprivrednik na njivu,zašto ne može i koja godina duže..Prvo je bila nebuloza do 17 h
    ograničnje,pa se to malo ublažilo.
    Sada je opet nejasno kako će penzioner izmeriti 600 metara i kako će se utvrdjivati tih pola sata,kada je izašao iz stana-kuće.Nejasno da može da šeta po ,,upljuvanom,,betonu,a nemože ispred svoje kuće da kolima ode ili da ga voze do svoje bašte,njive,voćnjaka,pčelinjaka ,jer ima neodložnih poslova tamo,pa makar par sati.Makar da vidi šta treba da se uradi,izvrši zaštitu sl.To kao pčelari ne mogu do pčela,a o štetama da se ne priča.To nikom ništa nije jasno.Pa nisu svi u Beogradu i gradovima pa se odluke donose za ciljne grupe penzionera.Pa valjda će se pre zaraziti na ulici,nego na svojoj njivi,voćnaku ,bašti.Šta nas teraju da šetamo kao u kaznioni,kada imamo gde da šetamo i to korisno nešto da uradimo i štetu sprečimo.To kao penzoneri koji su vlasnici firme ili neki radnici ne mogu na posao jer su stariji od 65 god.Sve Odluke bez izuzezataka.Ko će te štete da nadokanadi.Pčelarski Savey Srbije se javno oglasio da u članovi skoro 90% starije osobe i da pćele nisu prenete kod voćnjaka i da je već sada nemerljiva šteta i za niih i za voćare,pa na kraju za sve itd nejasno i samo nejasno

  11. Nije mi jasno zasto su i bile zatvorene pijace….lako je udariti na seljaka…kako oni misle da oporabe poljoprivredu..sa 4000din po hektaru..pomoci…smesno…ko ce nama da plati nase gubitke..gde su nasa tri minimalca….u koju grupu mi pripdamo..najvise radimo…a najmanje se spominjemo

  12. Verovatno ce vrlo brzo u „Danas“ stici informacije o cenama i kvalitetu izlozenog voca i povrca na tim pijacama. Sumnjam sa ce biti iole povoljne.

  13. Izbegavajte da koristite rec „sutra“ u naslovima, a i u samim tekstovima. Neodredjeno je!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.