Zelenović: Nedopustivo mešanje republike u lokalnu politiku

Gradska skupština imenovala v.d. direktora Apoteke Šabac

Ostavite komentar


  1. Dok im budemo dopustali oni ce ulaziti i u nase spavace sobe,dali smo tolike P.zde da dopustamo sve ovo.

  2. Na izborima u mesnoj zajednici juče 15 kandidata. Svi iz SNS-a.

  3. Nadam se da će dotični gospodin uskoro sve svoje izjave, ako nekoga budu i zaninale davati iz nekog Kazneno popravnog zavoda, gde mu je i mesto. Zasto ne napisete koliki je trenutni dug Grada Sapca, za koji ste vi odvovorni, posto je ovo jedini slobodan grad u Srbiji.

  4. Zelinovic i njegovi kadrovi su sahranili Apotekarsku ustanovu Sabac. Raspustili ljude i ostavili je u dugovima preko 200 milona . Pri tom je Zelenovic licno poceo da rasprodaje lokale Apotekarske ustanove Sabac, da ljudi slucajno ne bi imali gde da se vrate na posao. Jos uvek nikakve istrage nema. Njemu i njegovim kadrovima ni ovcu nacrtanu na zidu ne treba dati na cuvanje. Gori su cak i od naprednjaka!

  5. Evo mi Sapcani bas zelimo da se republika mesa u poslovanje Apotekarske ustanove Sabac i rad gradonacelnika Zelenovica. Pre svih MUP Srbije.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.