Zimski red letenja na Aerodromu "Nikola Tesla" 1Foto: Aerodrom Nikola Tesla

Zimski red letenja na Aerodromu „Nikola Tesla“ Beograd počinje od nedelje 28. oktobra i važiće do subote, 30. marta naredne godine.

Tokom ovogodišnje zimske sezone putnici mogu birati direktne letove 28 aviokompanija ka nekoj od 61 destinacije u 35 država.

Prema zimskom redu letenja koji su objavile aviokompanije koje saobraćaju iz Beograda, sa Aerodroma „Nikola Tesla“ će u linijskom putničkom saobraćaju biti obavljeno 5,3 odsto više letova u odnosu na prošlu zimsku sezonu. Tokom perioda novogodišnjih i božićnih praznika na aerodromu „Nikola Tesla“ doći će do značajnog uvećanja obima saobraćaja. Shodno višegodišnoj praksi, Er Srbija će uvesti dodatne letove ka 17 destinacija iz svoje mreže letova, pri tome najviše za Njujork, Moskvu, Cirih, Bejrut, Atinu i Podgoricu, a samo u ovom periodu obaviće i letove za Maltu i Sankt Peterburg.

Aviokompanija Etihad Airways će u prazničnom periodu uvesti dodatni svakodnevni let za Abu Dabi, dok će Wizz Air ka najvećem broju destinacija do kojih saobraća iz Beograda takođe povećati broj nedeljnih polazaka, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari