Zorana Mihajlović: Kome odgovara da EPS bude kao Grčić?

Ostavite komentar


  1. Pa zar nije ova Gosppdja do skoro Imala u svojoj nadleznosti i EPS? Sad nam prica sta treba da Se radi zasto kad je ona bila na vlasti nije nista od toga sto predlaze sprovela.

  2. A gospodjo bivša, da li sam ja držao Grčica na to mesto ili vi?Zašto ni jednim za 10 god ne spomenuste te SNS lobiste i neznalice?

  3. gospodža se sad pravi naivna, nije bila ministarka nikada, kao pamtimo je po rušenju bespravne kafane ka kopu i sličnim stvarima…

  4. Svaka joj na mestu. Ovim je rekla da se ona kao ministar nista nije pitala jer nije smela ni da pisne.

  5. Mihajlovic pokusava da opere biografiju i predje u opoziciju. Medjutim, pravila je ogromne stete gde god je bila ministarka, pocev od MInistarstva za zastitu zivotne sredine, koje je ukopala i unazadila deceniju, pa preko drugih u kojim se „odlicno pokazala“, kao sto su gradjevina i energetika. Zasto, kad je znala sve ovo sto pise u clanku, nije insistirala na razresenju Grcica posle prvih losih rezultata? Sedela je i gledala propast EPSa, pri tome verovatno imajuci neku sopstvenu korist. Sada bljuje vatru na Grcica i ceo sistem ciji je vazan deo i sama bila, i cak daje resenje sta treba da se radi!? Kad je ocenila da nece uci u novu vladu, onda se okrenula i iskazala svoj kriticki stav prema stvarima koje je do juce i sama radila. Pa, gdjo Mihajlovic, malo ste zakasnili. Osoba od integriteta takve stvari nikada ne bi radila, a ne bi ni sedela u vladama koje pravi najpametniji, najmarljiviji i najnasekiraniji za nasu buducnost (uz to i najbolji pravniku nasoj galaksiji).
    Ako opozicija, u cije ciljeve takodje sumnjam, prihvati Mihajlovicku, onda smo jos dalje od normalne drzave.

  6. Накнадна памет. Ови раде што и она, можда још горе, али такав је систем.

  7. Срећом и по нас и по ЕПС па су Те одстранили из Владе.

  8. Ako vidiš da te niko ne pita ništa i da se tvoje odluke ne poštuju:
    Podneses ostavku.
    Sazoves konferenciju za stanpu i obavestis javnost!
    Naknadno pametovanje ne prihvatamo.

  9. Nemojte vi da pričate o EPS-u. Izmakle su se mogućnosti da se i vi ovajdite od „sahranjivanja“ EPS. Bože kako je lako isčilio patriotizam iz vaših glava. Kome vi konačno pripadate?

  10. Zašto si ćutala 10 godina? Sad je kasno, na sve se trebalo povući na vreme i reći sve ovo što sad kaže.

  11. Kako god mislili o njoj ona je bila najbolji miniatar u Vladi. Što nije bilo tako teško.

  12. Pogni glavu i ućuti, saučesnice! Budi zahvalna svom vođi što si na slobodi sa svim imetkom. Jedni druge možete da ucenjujete. Nadam se da ćete svi uskoro odgovarati za nedela i veleizdaju.

  13. I ona je sad pametna. I ona nije nista bolja od onih sa kojima je do juce bila i kojima piticki pripada. Svi oni prodaju sve jer smo mi kolonija i robovi u svojoj zemlji politicarima i strancima. Sram ih bilo.

  14. Kada je gospođa bila nadležna te EPS svi su problemi bili vidljivi ,zašto ih nije rešila pitanje je sad,bavila se previše politikom ili je izgorela u prevelikim obećanjima Zapada kao Ukrajna

  15. Fina gdjo Zorana,pohaljujem vas za hrabrost i izreceno ,Eh Samo Kada bi Vas ovaj izmucen Narod i podrzaooo,BRAVO!

  16. pa u EPSu postoje radnici koji primaju velike plate a nikada nisu bili na poslu-SNS

  17. Narod treba da spreči prodaju EPS
    Bagerima motkama kako god jer ako ga ovi prodaju necemo imati ni za jednu sijalicu.To je narod gradio.

Ostavite komentar


Ekonomija

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen 8

CLS: Prihod od prodaje karata u GSP-u prepolovljen

Prema informacijama Centra za lokalnu samoupravu (CLS), mesečni prihod od prodaje karata u javnom prevozu u Beogradu iznosi oko 250 miliona dinara, dok je u sistemu pre predsednika Privremenog organa Grada Aleksandra Šapića to iznosilo preko 500 miliona dinara, izjavio je danas direktor CLS Nikola Jovanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.