1 od 5 miliona: Vučeviću, vrati pare penzionerima, a ne od njihovih para da im poklanjaš brašno i paštete

Ostavite komentar


  1. Cak mislim da je i Parovic najabio izlazak na izbore, a DS je na ivici da pocne skupljati potpise.

  2. Ako je ova vlast oduzela penzije penzionerima, zašto je vlast koja je predhodila ovoj, morala da se zadužuje u inostranstvu, da bi uopšte i isplačivala penzije pre 8 i više godina?

  3. Da vas podsetimo ko je kriv za to sto smo morali da sprovodimo rigorozne reforme i da penzioneri podnesu najveci teret toga, vi, koji ste naoravili dug drzavi.

  4. Sav taj novac je penzionerima vracen, ukoliko niste obavesteni, cak imaju i vece penzije nego tada.

  5. Gospodo iz Redakcije, krajnje je vreme da se uozbiljite i prekinete sa objavljivanjem „ozonizovanih“ komentara naprednjačkih „atomskih fizičara“.

  6. Penzioneri su razumeli zasto je bila nuzna mera umanjenja penzija i iako je bilo umanjenje oni su uvek davali vecinsku podrsku SNS.

  7. Vrhunac ne znanja, penzioni fondovi su bili devastirani još osmadesetih godina prošloga veka, da bi ih dodatno uništeni iflacijom devedesetih, da bi posle demorkatskih promena, država morala da se zadužuje u inostranstvu da bi isplaćivala penzije, plus što su pare od prodatih fabrika bile gurane u javnu potrošnju, da bi se kupio socijalni mir. Sada se penzije isplaćuju na osnovu onog, koliko para ima u budzetu.

  8. Ekonomska mera umanjenja penzija i plata u javnom sektoru bila je za oporavak ekonomije. To je svima jasno. Samo sto opoziciji odgovara da na konto toga napada vodecu stranku jer ima najvecu podrsku. .sve pohvale za Milosa Vucevica koji odlicno vodi Novi Sad!

  9. Uzasno je kada neko svesno siri nemire i pravi svađe, bez osnovanih argumenata

Ostavite komentar


Politika

"Približili smo se rekordu": Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije 10

„Približili smo se rekordu“: Sagovornici Danasa o kadrovskim rešenjima u novoj Vladi Srbije

Iako formiranje vlade i nije vest u Srbiji jer moć donošenja odluka ostaje kod predsednika države, može se reći da će naredna vlada biti neefikasna jer ima 32 člana, i više partijska u odnosu na prethodne jer su predsednik i potpredsednici SNS ujedno premijer i potpredsednici vlade, kažu sagovornici Danasa komentarišući predlog sastava kabineta u Nemanjinoj 11 koji je danas izneo mandatar Miloš Vučević.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.