Aleksandar Ivanović: Unutrašnji lom u SNS je neminovnost

Advokat i predsednik GO SDS, o slučaju "Cvijan", ubistvu Ivanovića i otetoj državi

Ostavite komentar


  1. Ne znam šta se tu dogodilo, ali zar nije malo čudno i naivno to što se to ubistvo pominje baš sada, pre izbora? Malo izgleda licemerno.

    1. Odgovor na vaš komentar sigurno bi mogli da daju ili A. Vučić ili N. Stefanović koji ne smeju javno da se sukobe jer imaju mnogo prljavog veša jedan o drugom. Čudno je da se o smrti ćutalo tri godine i da su u tome učestvovali i državni organi.

  2. Savet za vas gospodine. Prvo utvrdite i počistite u redovima današnje opozicije šta je rađeno i ko je pljačkao državu i obogatio se. Onda nas obavestite koji su vam planovi bez opštih stavova korupcija, vladavina prava, EU…..pa da vam poverujemo.

  3. Uz ogradu da mi nije namera da bilo koga aboliram, ali ni optužujem, želim da konstatujem da je prosto nemoguće sakriti nečiju smrt ukoliko bilo ko, ko je van sistema vlasti, oseća potrebu i želju da ta informacija postane javna i dostupna. Svaki pojedinac, pa i pokojni Cvijan, ima porodicu, rodbinu, prijatelje, poznanike, kolege, saradnike, čak i ljude koji ga povremeno sreću u okruženju mesta na kome živi. Cvijan je, prirodom posla kojim se dugo bavio, morao imati konkakte i poznanstva van Srbije, i to sa ljudima koji predstavljaju značajne institucije svojih država. Sad, kako je moguće sprovesti tako široku zaveru pogotovo imajući u vidu da ta potreba nije ni postojala u velikoj meri jer njegova politička i društvena težina već dugo nije bila tako značajna. Zašto porodica nije reagovala i izašla u javnost sa ovom informacijom u vreme kada je bilo sasvim dovoljno da anonimni izvestilac ovo objavi na bilo kojoj društvenoj mreži?! Zašto neko od njegovih najbližih prijatelja i saradnika nije to učinio?! Kako to da opozicioni političari tri godine nisu primetili izostanak nekoga ko se deklarisao kao protivnik režima?! Verovatno bi se za sve moguće aktere ovog slučaja lako mogao zamisliti filmski scenario u kome svi postaju deo velike sistemske zavere, ali da otac, majka, supruga, deca, bliska porodica i prijatelji, svi listom pristanu mimo svoje volje na učešće u ovakvom trileru, zvuči prilično neverovatno i nemoguće. Osim ako baš oni, iz samo njima poznatih i privatnih razloga, nisu želeli da to baš tako i bude.

    1. @Vladdimir, a zašto svi ti koje si spomenuo ne izadju i sada kažu da nema zavere i da je umro normalno? Logično je, kada je umro, to prvo objavi SNS, jer je radio zadnji put za njih. I šta će u januaru u reci?

  4. Nemam komentar na ovo! Kako je moguće da samo jedni mediji pišu o tome i da još ti isti budu i detektivi??

  5. Nadate se podelama, a svi u sns su za Vucica. Kakve crne podele, on samo nas zanima, oni koji ga brukaju ima da budu posmenjivani.

  6. Treba advokat da odgleda onih nekoliko video-klipova koje je Domagoj Margetić do sada objavio na svom YT-kanalu. Nisu nimalo naivne stvari koje je on ispričao u vezi pok. Cvijana.

  7. „Unutrašnji lom u SNS je neminovnost..“
    – Normalno da je neminovnost kada su se pretvorili u labavu asocijaciju kriminalnih grupa i klanova i to na svim nivoima. Plus što je isplivao i jak medjusobni animozitet izmedju raznih „vodja“.
    – Sve u svemu, SNS-u sledi ono što se DS-u ne tako davno dogodilo i iz istih razloga.

  8. Bože ima li neki portal gde botovi nisu prisutni. Strašno!!! Ostali digli ruke da bilo šta komentarišu!

    1. Koja je svrha ovoga sto si ti napisao,svako ima svoje pravo na slobodno misljenje i govor

  9. Neophodna je nova detaljna istraga svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

      1. Nema tu vise sta da se ponovo ispituje kad je Cvijanova zena lepo bila objasnila da je Vladimir izvrsio samoubistvo

  10. Bolje vi preispitajte vaše kradje ko i koliko se bogatio. Bili ste 12 god na vlast i sta ste uradili? Ništa. Uništili ste preko 1000 fabrika. Koliko je to porodica bez posla ste ostavili? Kako ste plaćali plate i penzije? Jeste li gradili autoputeva i.seoske puteve? Naravno da niste. Samo vas je zanimalo da vam džepovi budu puni a narod ko j..e.

  11. Uzo deda unuka stavio ga na krilo pa mu počeo pričati kako je nekad bilo.
    Pričao mu pričao od srede do petka pa onda jovonanovo sve iz početka.LUPATI,LUPATI I SAMO LUPATI, JADA , BEDA I KO ZNA JOŠ …………………

  12. Pa ko je otkrio Belivuka i ekipu, da nije mozda opozicija, da se htelo zataskati zasto bi ga hapsili.

  13. Najveći problem opozicije nije ni sns, niti izborni uslovi, već unutrašnji problemi- nesloga i sujeta, ali i ,,problematični“ reprezenti.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 7

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.