„Metod Tatjane Macure“: Aleksandar Jerković stvara prostor da u vlast uđe po modelu bivše opozicionarke

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. I Jerković i Macura su prekodrinskog porekla. Njima su kao Vučiću i celoj njegovojbl ekipi koja hara Srbijom, jedino važni samo oni. Jer svi su oninpotomci onih koji su sa Austrogarima rušili Srbiju i vešali njene ridoljbe. I potomci krajišnika koji su 45 upalibu Srbiju i p9novo je opljčkali. Oni prema Srbiji i njenim starosedeocima nemaju ni zrno empatije.

  2. Moje skromno misljenje mi ukazuje, da je gospodin doktor ili ti lekar podmetnuo Jerkovica ili kogod da je pa se slepa uz njega .On je naivan i posten.To je uradio i Stamatovic na Zlatiboru.Das nam neku mrvu ,a mi te volimo i obozavamo.Kakav smo to narod bez morala i karaktera.

  3. Može se to nazvati i „metodom Aleksandre Joksimović“, koja je još 1996. imala „kritični“ mandat u skupštini Beograda, prešla iz DSS-a u DS i od tada joj dobro ide, uključujući i funkciju ambasadorke u V.Britaniji.

  4. Gorica je potpuno u pravu, samo se setite poslanika koji je zahtevao da se vrati baklava u skupstinski restoran, covek je poreklom iz Bosne pa mu nedostaje, svaka cast izuzetcima ali velika vecina sto bi rekli prekodrinskih Srba u Srbiji je videla samo sredstvo da se materijalno obezbedi ne prezajuci ni od cega da te ciljeve ostvare, vecina je dosla bez icega, a sto je najzalosnije to sto su stekli nije proisteklo iz postenog rada, vec raznih kombinacija i pljačkanjem drzave koja im je pruzila dom

  5. Za tebe covece niko nije glasao. Oni koji su izasli na izbore i glasali, glasali su za Mi – glas iz naroda a ne za tebe. Druskane, prodao si se za saku EURA. To je jedini razlog zasto si i usao u politiku.
    Sram te bilo!!!

  6. Poljoprivrednik iz okoline Šida je prodao ćurana za 350 000 “ evradi“,nadam se da ovaj “ teg na vagi“ pazaru još bolje.
    Takvi smo mi,odavno je Ćopić rekao: “ znam ja nas j..o ja nas“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.