Aleksandar Vučić dobio poziv za posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Ostavite komentar


  1. Pa i red je da ga zovu, zaslužio je. Koliko je samo puta obišao radove njihove privatne kompanije Beograd na vodi. Brine se o tom projektu kao da je njegov.

  2. Pa i ja bi ga zvao da mi je na tolike godine poklonio najskuplje zemljište u Srbiji.

  3. Da se istale za Beograd na vodi ili ugovore nove poslove?Za našu decu naravno.Jer biće novih radnih mesta,plate,penzije…….

  4. Obavezno sa povede i Dinkića. Bez njega ne bi sa njima postao toliki prijatelj.

  5. HVALA BOGU da ste Vi u redakciji izabrali temu koja afirmise sadašnju politiku Srbije barem u ovom prilogu ! Saradnja sa zemljama Zaliva ( UAE ,BAHREIN ,SAUDI ARABIA ) kao i najvecom zemljom Arapskog svijeta EGIPTOM pokazuje kako religijske ,kulturološke,ideološke ,geografske razlike nisu i NE TREBAJU biti razlog za sveobuhvatnu saradnju i razumijevanje medju narodima i državama ,pa cak i gradjenje iskrenog prijateljstva kao sto je to slučaj sa UAE i njegovom ekselencijom sheikom Mohammad bin Zajedom el Nahjanom !!!

  6. Poverenje i ekonomski razvoj Srbije u sve vecoj meri privlace strane investitore.

  7. Kao omanja, ali razvijena i u korak sa vremenom, zemlja smo koja je sve vise zeljena za saradnju.

  8. Danas se sve zemlje na Zapadu otimaju o kapital koji poseduju prebogate zemlje arapskog sveta ali u Srbiji uvek ima kritičara saradnje sa UAE.

  9. UAE su prvog dana priznali Kosovo kao nezavisnu i suverenu drzavu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.