Aleksandar Vučić posle panela sa Zelenskim: Na naš predlog iz Deklaracije izbačeni sporni delovi o Rusiji

Ostavite komentar


  1. „Vučić je rekao da je Ukrajina jedna od retkih zemalja koja može da govori o teritorijalnom integritetu jer nije gazila po tuđem.“ – to znaci da mi moramo da cutimo!

  2. Ova budala vodi rusku politiku a ne srpsku. On se ponosi, a nas sramota. Za žaljenje smo!

  3. – Sa zapadnim partnerima radimo na rešenju, koje može biti svakako ne dobro ali koje će omogućiti opstanak našeg naroda – zaključio je Vučić.
    Komentar: rešenje koja nije dobra ali koja omogućava opstanak srba naroda na Kosovo- je resenje za koju nije se govorio od usana aktuelni vlastodrzaca u Beogradu sve do posle jucerasnjom sastanku predstavnika KCB i Petkovica u Briselu

  4. „Sa zapadnim partnerima radimo na rešenju, koje može biti svakako ne dobro ali koje će omogućiti opstanak našeg naroda“. Znači, ipak se dinari šalju zvaničnim kanalima, pa konverzija u evre. Nema džakova preko kozjih staza. Pa što to odmah nisi prihvatio, nego brukaš i zemlju i sebe da bi na kraju prihvatio…

  5. Cirkuski kolvn u kockastom sakou, parodija od predsednika, glumata državnika o narodnom trošku.

  6. Molim te precednice,moze li bar jedno nedelju dana da prestanes da vredjas na najgrubiji nacin inteligenciju naroda ?

  7. Dokle ce da stitite ovu stetocinu? Nazovite ga pravim imenom, ne samo presednikom , pravo ime ove spodobe je IZDAJNIK!!!

  8. Zar on nema samo reprezentavnu funkciju.A ne da vidi i spoljnu i unutradnju politiku.Sta ce nam premjer-ka da se fatira i sepuri po Jovankovoj vili zar nije nenjen poso da vidi drzavu.Naravno nedaj Boze jer neznas ko je gori ona ili njen sef koji ju je poslao u magarecu klupu da ga hvali.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.