Aleksić i Ćuta prave novi poslanički klub 1Foto FoNet Aleksandar Barda

Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića i Ekološki ustanak Aleksandra Jovanovića Ćute, zajedno sa samostalnim poslanikom Milošem Parandilovićem, formiraju novi poslanički klub u Skupštini Srbije.

Kako saznaje Nova.rs ovaj poslanički klub će nositi ime Narodni pokret – Ekološki ustanak – Novo lice Srbije.

U Skupštini Srbije došlo je do novog pregrupisavanja opozicije. Nakon što je Miroslav Aleksić sa još četiri poslanika napustio Narodnu stranku, a troje poslanika Ekološkog ustanka, na čelu sa Aleksandrom Jovanovićem Ćutom napustilo Zajedno, doneta je odluka da formiraju novi poslanički klub.

Njegovi članovi će biti: Miroslav Aleksić, Aleksandar Jovanović Ćuta, Miloš Parandilović, Slavica Radovanović, Danijela Nestorović, Milinka Nikolić, Đorđe Stanković i Borislav Novaković.

„Kao rezultat zajedničkog delovanja, međusobne saradnje, podudarnih stavova o svim ključnim političkim pitanjima i želje da učvrstimo i proširimo saradnju, obaveštavamo javnost da je u Skupštini Srbije formirana nova poslanička grupa sa nazivom ‘Narodni pokret Srbije – Ekološki ustanak – Novo lice Srbije’“, navodi se u saopštenju Ekološkog ustanka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari