Aleksić: Jovanjica otvara pitanja koja se neće svideti predsedniku (VIDEO)

Intervju na mreži: Potpredsednik Narodne stranke

Ostavite komentar


    1. Aleksicu istraj do kraja.
      1kg marihuane moze da se proda bez znanja vlasti, vec kad se dodje na 10 kg odmah te zovu na razgovor iz UKP-a da oni uzimaju procenat od prodaje, a sto se tice 1.5t marihuane jasno se moze zakljuciti da je drzava finansijer.
      Napraviti jednu laboratoriju na 100m2 je potrebno oko 80 000e, pa ovde su ulozene desetine miliona.
      A ovim botovima ne treba pridsvati paznju, ni oni ne veruju u ono sto pisu, cinizam vlasti je presao na njihove pudlice. Nema

    2. Aleksić i Tepić, dvoje koji zastupaju i iznose istinu dok mi drugi samo čitamo i nismo svesni da treba da se anga
      žujemo. Srbija ni u Slobino vreme nije bila ovoliko kriminalizovana od strane vlasti. I narod nikada više nije bio pasivan, a o njemu se radi. Vučić je proistekao iz partije koja je htela da kolje kašikama, koja je proterivala ljude iz Hrtkovaca, imenovala vojvode. I što se sada iznenađujemo Jovanjicom, Krušikom, Belivukom, navijačima, nesposobnim ministrima, decom u skupštini koja predsednika vole više nego tatu. Stara priča, iz 96/97, sad opet treba ponovo ići na onaj trg, kontramiting, Skupština… Kad nismo naučili domaći, prvi put. A moramo, zbog dece.

  1. Opozicija umesto da se bavi svojim programom opterecuje narod nekim aferama, kao da mi tu treba da presudjujemo.

  2. Osvrnuo bih se samo na deo gde gosim Aleksić kaže da Vučić predstavlja politiku kao nešto nečasno , a političate kao lopove . Što se tiče mene , ja sam mnogo pre nego što se Vučić rodio , zaključio da je politika nečastan posao , jer političari , ako ništa drugo , moraju da lažu . A i da varaju i kradu . I dalje smatram da u svim zanimanjima postoje pošteni i nepošteni ljudi , osim među političarima , gde su svi , bez izuzetka prevaranti , lopuže i lažovi .

    1. Slazem se da su politicari sinonim za prevarante, ali ovde je problem sto su i tuzilastva i policija i sudstvo pod istim sesirom

      1. Afera Jovanjica je tek zagrebana zahvajuci gospodinu Aleksicu koji je javnost obavestio o najvecoj plantazi marihuane u Evropi. Ko je organizovao ko stoji iza Koluvije i ko je iz vrha vlasti davao logistiku i zastitu mi nikada necemo saznati.

  3. Gospodine Aleksiću, da ki će se Vama svideti kada se dođe do saznanja od koga i zašto ste baš Vi prvi dobili informaciju o hapšenju na Jovanjici, čak pre i od rodbine uhapšenih. To još niste nigde pomenuli.

  4. Aleksiću,molimo te da ubuduće izađeš sa nekim proverenim argumentima i o tome obavestiš tužilaštvo,jer ovako sebe ponižavaš a javnost iritiraš.

  5. Miroslav Aleksić se ponaša kao papagaj koji stalno ponavlja istu laž. Ko zna po koji put pominje Jovanjicu. Pa zar nije došao do pameti kada je izgubio proces protiv Anderja Vučić.

  6. Posle vodenih topova,gumeni metaka,prebijanja,ubistva novinara,ratova,zločina,proganjanje novinara vi ste se sa Tadićem pobratimili sa dželatom.Ne verujemo vam.Hoćemo nove energične ljude,da ne konstatuju već reaguju.Na koliko nasilnih iseljavanja ste bili kao podrška iseljenom(mnogi sa decom,bolesnim,starim),koliko se sastajete sa narodom,ppmažete naridu ?Očekujete da vam narod donese vlast da bi se vi umesto onih bahatili.

  7. E moj Aleksicu izgleda meni da ces ti osim tih 300000 morati jos da platis zbog iznosenja lazi

  8. Koji je problem sa Jovanjicom?Sta se to nece dopasti?Da treba da odgovara osoba koja mu je dala sluzbenu legitimaciju, ali mislim da preterujete sa senzacionalizmom….

  9. Pročitao sam svih trinajest komentara i došao do zakljucak da su ovom narodu isprani i uši i glava i neznaju ni kad treba da obrišu nos dok im najveći lopov-muljator srbiije ne naredi šta da urade. . E gradjani srbije preostalo jedino nam je da se svi kolektivno utopimo gde babe završavaju nužne poslove.

    1. U pravu ste da je većini naroda ispran mozak, ali ove komentare ovde ne postavlja narod već Vučićević plaćenici, tzv. botovi.

      1. Kakve veze mozak ima kad ipak nos odlučuje jel smrdi il ne smrdi.
        Da se razumemo, kanalizacija nam je zapušena i smrdi al firma za pražnjenje nema cisternu dovoljnog kapaciteta.

  10. Aleksiću uozbilji se, ova „afera“ je dobrano razrešena, gledaj sebe svoju stranku i radi na tome da pozitivnom politikom i promocijom dobiješ ono što tražiš.

  11. U jednom je u pravu, mora da postoji plan i program, kadrovi, ideje a ne bojkot i demagogija. Videli smo kuda to vodi.

  12. Afera Jovanjica je tek zagrebana zahvajuci gospodinu Aleksicu koji je javnost obavestio o najvecoj plantazi marihuane u Evropi. Ko je organizovao ko stoji iza Koluvije i ko je iz vrha vlasti davao logistiku i zastitu mi nikada necemo saznati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.