Aleksić: Probudila se tiha većina u Srbiji, opozicija u što širi blok za izbore

Ostavite komentar


  1. Ako se blok siri tako sto se stranke raspadaju i dele na vise stranaka, onda si u pravu Aleksicu, opozicija je bila nikad sira.

  2. A koji politički kurs obećavaš? Moraš to da kažeš, a ne samo ove političke fraze

  3. Jest brate, „došla voda do poda“ i ovako dalje ne ide, sada samo što širi opozicioni blok i Srbija ce biti na konju !
    Ali moj savet vam je da planirate i neku funkciju za „stranku zdravog razuma“ koju smo od Sojica preuzeli ja i moja komsinica „baba Rada“ sa zeljom da se „pridruzimo tom širokom bloku“

  4. Miki pa i ti imaš ženinu tetku, jeste da nije iz Kanade ali je iz Dinkićevog legla (Verica Kalanović – službenica Miše Beka u Luci Beograd).

  5. Ukoliko želimo istinski da spasimo Srbiju i građane od dalje propasti potrebno je da se odmah napravi sveobuhvatan plan – ŠTA JE REALNO MOGUĆE U OVAKVOJ KONSTELACIJI ODNOSA – i da se većine neodlučnih aktivira da Srbiju vratimo u civilizovane tokove !!!

  6. Уз сво поштовање власти, ал је га „дотерало цара до дувара“ људи заплашени за бедна радна места, не смеју да причају, многи и не знају, запошљавање по принципу што необразованији то баље радно место, боља плата, „командати“ вређају особље, а ко су ти? , па све чланови СНС-а, бахати, необразовани али пуни себе и свог вође, не дај боже да се „бог“ не помене за „заслуге“, као да плаћа из џепа, а плаћа од нашег новца, а ми ? ништа ћутимо, трпимо, побудите се људи скинимо јарам са врата заувек!

  7. Aleksiću brate mili pametno i racionalno zboriš…okupi sve što iole vredi u srbalja i ostalih građana ove ojađene zemlje i da zajedno oduvamo ovu pošast i jaram s vrata a onda u očišćenje države i celokupnog društva što će biti najteži deo posla.

  8. Skupštinske zasedanja iznedrila su nove ljude, među kojima je i Miroslav Aleksić! Hrabro i sa nespornim političkim talentom, izbio je u prvi plan. Uradio je ono što je bilo neophodno, izvršio je pregrupisavanje u sopstvenoj stranci da bi se to sprovelo i unutar opozicije! Sa što manje kolona, ali je potrebno da se opozicioni birače lakše odluče, a onda kada prodaju izbori ponovo napraviti realne koalicije!
    Naravno, ima još puno posla, npr. sredjivanje biračkih spiskova, ali nema vremena ako želimo da Srbija opstane!

  9. Nešto nije u redu s opozicionim „političarima“… Svi govore o izborima i procenama rezultata istih a slučajno ili namerno preskaču potpuno neravnopravne izborne uslove pod kojima su sve procene apsurdne. Sve u prisustvu činjenice da izborna regulativa garantuje jednake uslove svima ali se za primenu tih Zakona opozicija tek povremeno „bori“. Tek kad ih Lažov izvara i pokrade, počnu da kukaju. Bez, bar približno jednakih uslova za sve, ne treba izlaziti na izbore

  10. Tiha većina u Srbiji želi promene, kojoj i sam pripadam, želi promene, ali samo na bolje. Međutim, to nikako nije Aleksić, niti bilo ko od njegovih drugara.

Ostavite komentar


Politika

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći 10

Avžner u „Utisku nedelje“: Opozicija nije smela da nasedne i da se pocepa, da je ostala jedinstvena međunarodni pritisak bi bio veći

Jedino objedinjena opozicija je kontrateža režimu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ona nije smela da "nasedne" i da se pocepa, istakao je večeras marketinški stručnjak Igor Avžner i dodao da podržava izlazak ujedinjene opozicije na izborima u Novom Sadu, dok u drugim mestima gde je ona razjedinjena nema ni logične, ni matematičke šanse da pobede Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.