Aleksić u Brusu: Jeličić mora biti smenjen i odgovarati za svoja nedela 1Foto: Narodna stranka

Predsednik opštine Brus u ostavci Milutin Jeličić Jutka mora da konačno bude razrešen, ali i da odgovara za sva svoja nedela, seksualnog uznemiravanja više žena do korupcionaških radnji.

Ovo je danas izjavio prvi potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić.

Kako se navodi u saopštenju Narodne stranke, Aleksić je na skupu ispred opštine Brus rekao da su se ljudi okupili da zatraže od odbornika da osim razrešenja Jeličića u dnevni red uvrste i imenovanje novog predsednika.

„On bi u suprotnom mogao da obavlja tu funkciju sve o izbora budućeg opštinskog čelnika“, upozorio je Aleksić.

Aleksić je optužio Jeličića da je sve vreme pokušavao da „izvrda“ i činio sve da se održi na vlasti „pored toga što je predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio i obećao da će biti smenjen“.

„Mi mu to nećemo dozvoliti i nećemo dozvoliti da se nijedan lokalni moćnik i kabadahija, bilo da je reč o Jeličiću, bivšem predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, direktoru Puteva Srbije Zoranu Babiću ili bilo kom drugom, bahati i maltretira građane“, rekao je Aleksić.

On je kazao da opozicija ima obavezu i odgovornost da zastupa interese svih građana nad kojima se „bahate vlast i lokalni moćnici“.

„To je naša obaveza i, pošto živimo u državi razorenih institucija građani se moraju međusobno podržavati u borbi za slobodu i pravdu“, poručio je Aleksić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari