(VIDEO) Aleksić: Vlast je odlučila da na beogradske izbore ide bez opozicije – pod ovakvim uslovima nema izbora

Ostavite komentar


  1. Ne znam da li da se smejem od muke ili veselja. Pa svi su znali da se ide na bojkot, samo se tražio koji će biti alibi. Kampanja je previše mučna i teška, opozicija je zbog sumanutog ponašanja u padu i teško da će do juna preokrenuti taj trend, a kada je tako, onda lepo pobegneš sa megdana.

  2. Kako su se neki prijavili u Bg,elem:
    Voze auta sa registracijom iz drugog mesta,tamo im je zdravstveni karton,u dozvoli druga adresa,kako registruju auta.Kako vade pasoše,zašto nisu promenili adresu u katastru gde im stiže porez račun za struju,telefon……Milion dokaza o kradji.

  3. Neko želi odvojene izbore da bi Novi Sad i Niš glasali u Beogradu a posle Beograd da glasa u Nišu i Novom sadu i td.
    Bolje je neizaći na izbore nego dati legitimitet krađi.

  4. Pa niko ozbiljan nije ni mislio valjda, da vlast hoce da ispuni bilo koji uslov.A, sad izgovori, mogu biti sta god.

  5. Ako su za medunarodnu zajednicu bili legitimni lokalni izbori na severu Kosova na koje je izaslo 3% glasaca a Srbi nisu zbog nasilja nad njima, zasto ne bi bili i legitimni ovi izbori u Beogradu ako vi ne izadjete?

  6. Očigledno je da vlast, tj SNS ne da vlast ni po koju cenu..I hoče da to tako i u startu prizna i opozicija, jer iskreno rečeno ovakvi uslovi i ništa drugo ne znači…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.