Aleksić: Vučić glumi i spinuje, opet ću da ga tužim 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke smatra da je današnje obraćanje javnosti predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, a povodom incidenta u Predsedništvu u petak, gluma i spinovanje.

On najavaljuje i novu tužbu protiv njega.

– Potpuno je jasno da su mu savetnici rekli da ne bi trebalo tako primitivno i agresivno da se ponaša prema neistomišljenicima, pa je danas odglumio i ispinovao celu priču praveći od sebe žrtvu. Patetika i izvinjavanje su deo njegove predstave kako bi nekog drugog okrivio za sopstven prostakluk i huligansku agresiju koju stalno ispoljava. Da ne može da se kontrolise pokazao je i danas jer nije propustio priliku da vređa i targetira opoziciju. Danas sam mu ja bio tema jer je u Kruševcu, pa je ponovo ponavljao laži i uvrede na moj račun. Pošto nema hrabrosti da mi to kaže u televizijslom duelu videćemo se na sudu, jer ću ga ponovo tužiti zbog iznošenja laži o meni – kaže za Danas Aleksić.

Podsetmio, danas je Vučić na konferenciji za novinare u Kruševcu opisao svoje viđenje dešavanja u Predsedništvu, kada su u petak članovi Predsedništva Narodne stranke Miroslav Aleksić, Branislav Novaković, Vladimir Gajić i predsednik NS Vuk Jeremić tražili prijem kod predsednika budući da ih je zvao da dođu da ga linčuju.

Međutim, susret sa predsednikom koji je sišao do prijavnice je bio na ivici tuče uz razmenu uvreda i pogrdnih reči.

Vučić je danas rekao da se izvinjava što je upotrebio reč „devojčice“ za članove delegacije NS, da mu je to izletelo iz usta iz vremena kada je bio navijač, ali nikog nije zvao na tuču, te da bi opet sišao i suprotstavio im se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari