Aleksić: Vučić građanima predlaže da se „razgraniče“ sa zdravim razumom

Ostavite komentar


  1. Hajmo zdravorazumski da razmislimo da li je ovaj čovek razuman?
    Šta on to meni blago meni priča?
    On će da brani moju davno izgubljenu kuću i imovinu?
    Dajte nam gospodo da sačuvamo bar delić istorije,identiteta i ponosa.
    Pustite ovog čoveka da završi započeti posao.Ne odmažite,ne stajte na muku.Niko nije srećan kada gubi,ali dajte molim vas da ne izgubimo baš sve.

    1. Bila bi lepa i divna molba, da i Vučić nije jedan od rušitelja te kuće 1996 do 5. okt 2000. Poslanik ravno sa fakulteta, Direktor Hale Pinki, Ministar za dezinformisanje. I ima li većeg licemerja od toga da ti davitelj priča da će te spasti?

  2. A sta biste Vi konkretno uradili? Svojim brzopltim potezima biste doveli do gubitka Kosova totalno ili do novih ratova. A sta onda? Mi nemamo vise vremena ni omladine za gubljenje u sukobima. Vreme je za mir i slogu na Balkanu.

  3. Šta god da su organizovali vidim „tuku se“ljudi ko će pre da potpiše- ali u njihovoj mašti.Oni srećni do neba ako ih iko i pogleda a ako neko i potpiše to urame i stave na twitter ili fb kao trofej.O izjavi je džaba trošiti reči čovek ne zna gde udara a ne šta priča.Kada već poredi Kikinda je bila 3 grad u SFRJ po dohotku a onda došla demokratska ekipica na čelu sa Bubalom pa sve prodadoše, posle njih srećom Vučić pa doveo investitore da grad ponovo oživi, tako da je ovom „govorniku“ koji „poznaje istoriju“ bolje da se ućuti da se ne bruka

  4. Pokusavaju mnogi da ovom narodu objasne kako je dobro dati deo svoje teritorije zarad neke bolje buducnosti.Svi zivimo u realnosti i koliko god pricali o investicijama i rastu bdp cinjenica je da je plata 250 eura a potrosacka korpa 700 eura!Da li stvarno mislite da cete predajom KiM ziveti bolje?Ti vasi investitori koji dobijaju besplatno zemljiste,besplatnu infrastrukturu,subvencije po zaposlenom od 10-30 000 eura a porez placaju svojim drzavama dok zaposleni rade za 200-300 eura koje placaju iz subvencija,to su mogli i nasim ljudima da daju isto bi bilo.Takve investitore ne zelimo ali puna usta nasim vlastodrscima strani investitori a jos ako KiM i narod na KiM prodamo Albancima ima da zivimo kao lordovi!Ko jos veruje u te gluposti i bajke za malu decu osim ovih koji moraju da kuckaju poruke po naredbi sefova jer dobijaju platicu iz budzeta ovog naroda.Niko nikada svoju teritoriju nije dao nekome mi cemo biti prvi na svetu.Ali to govori o nama sta su pojedinci sve spremni ne bi li ostali na vlasti.

  5. Svi smo mi svesni da je Kosovo i Metohija deo identiteta naseg naroda ali kako se gospoda iz Narodne stranke i njihov lider Vuk Pozderac toga nisu „setili“ onda kada su pitanje nase juzne pokrajine prebacili iz UN-a u Brisel,kada se desio pogrom 2004.godine i kada su trazili misljenje od Medjunarodnog suda u Hagu o legitimnosti proglasenja nezavisnosti ?

    1. Kako to da 2012.godine pre nego sto je dosao na vlast Vucic javno rekao (ukucaj na youtubu) ne damo KiM nikada se necemo odreci KiM i to svi neka znaju!Evo javno kazem ako KiM bude uslov nikada necemo uci u EU!!E sada kada je na vlasti odjednom KiM je izgubljen i servirate te gluposti o UN i prebacivanju u Brisel!Pa sto onda niste rekli da je izgubljeno nego sada kada ste zarad opstanka na vlasti odlucili da predate KiM i narod koji zivi tamo i to Haradinaju i Taciju ratnim zlocincima koji su upravo zlocin pravili te 2004.godine a sada podrzavate njihovu vladu!Zato prestanite da lazete ovaj narod da je nesto izgubljeno i da moramo da damo nase i da ce biti bolje samo ako se otarasimo KiM!KiM ne moze da se razgranici od Srbije jer je KiM Srbija i narod koji tamo zivi su drzavljani Srbije.

  6. Vucic je prvi predsednik koji se bori za Kosovo, radi za gradjane u svakom pogledu. A to sto Vi, iz kvaziopozicije, mislite da umete bolje govori cinjenica da nemate cenzus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.