Kristofer Hil foto Aleksandar Roknicfoto Aleksandar Roknic

Ambasador Sjedinjenih Država u Srbiji Kristofer Hil posetio je danas redakciju Danasa gde je sa novinarima, urednicima i ostalim zaposlenima razgovarao o našem listu, portalu ali i medijskoj sceni u Srbiji.

Hil je u poseti redakciji Danasa razgovarao sa glavnim i odgovornim urednikom Dragoljubom Dražom Petrovićem, urednicom spoljne rubrike Safetom Biševac, novinarkom Jelenom Diković, direktorkom finansija Aleksandrom Mitić i direktorkom digitalnog razvoja Anom Bellotti Družijanić.

Kristofer Hil foto Aleksandar Roknic
foto Aleksandar Roknic
Ambasador SAD u poseti redakciji Danasa 1
Foto: A. Roknić/Danas

Sa ambasadorom SAD bilo je reči o 25 godina lista Danas, njegovoj istoriji i različitim događajima i teškoćama kroz koje je redakcija prošla, naročito tokom turbulentnih devedesetih godina. Hil je sa „delegacijom“ Danasa razgovarao i situaciji o medijima u Srbiji uopšte, kao i o rastu portala Danas.rs koji je prvi put tokom poslednjih nekoliko meseci dospeo među prvih 10 medijskih sajtova u Srbiji.

Kristofer Hil foto Aleksandar Roknic
foto Aleksandar Roknic

Nakon razgovora, ambasador Hil obišao je redakciju, a na kraju su novinari sa njim uradili ekskluzivni intervju koji će biti objavljen narednih dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari