Ambasador Srbije u Podgorici pozvan na razgovor zbog izjava srpskih zvaničnika

Ostavite komentar


  1. Nije problem u izjavi ambasadora Bingulca .Pogotovo u izjavama tkz ministra Popovica. Svi ovi pokusavaju dovesti u istu ravan presidenta A.Vucica sa predsednikom Crne Gore, M.Djukanovicem, koji je svima promrsio racune ne dozvolivsi da Crna Gora bude region Srbije odn Srbo/Gora iliti Crna/Srbija (po zadnjem tkz zabljackom ustavu). U odnosu na umivenog radikala Vucica, M Djukanovic je ljudina i car. I drzi se onog sto jer kazao -sto dalje od politickih ludaka iz Beograda..

    1. Vi milogorci treba da napustite Srbiju. Imate svoju državu pa živite tamo, a ne u Beogradu. Zauzeli ste sva direktorska mesta i dalja sa planina i krseva dovoditi rodbinu u Beograd i zapošljavate. Vreme je da odete…

    2. Na stranu Vucic, ali Milo Djukanovic je najveci muljator na Balkanau medju politicarima i to uz kakvu konkurenciju. Bio je sve, od velikosrBskog naciJonaliste do tvorca milogorskog sovinizma i u zadnje vreme promoter velikoalbanske paradrzave na Kosovu. Od Crne Gore je napravio svoj feud u kome on i clanovi familije imaju svu moc dok ovakvi kao ti dobijaju mrvice ali izgleda da je tebi i to dosta.

  2. Srbija bi trebala da prestane sa guranjem prsta u oko Crnoj Gori neizrucivanjem najveceg kriminalca i ubice Veska Vukotica.To bi bio dobar primer da Srbija svetionik borbe protiv kriminala.

    1. Srbija bi trebalo da izruči Crnoj Gori SVE koji su došli nepozvani i zacarili ovde. Na čelu sa Danicom Drašković…

  3. „ Коме закон лежи у топузу,
    трагови му смрде нечовјештвом! ”
    Nek tamani Milo Srbe…

    1. „Nek tamani Milo Srbe“

      Vi u Danas-u bi zaista mogli da obratite paznju kakve komentare objavljujete. Da li svakoj isfrustriranoj, sovinistickoj budali iz regiona morate da objavite komentar? Glavni komentatori su vam albanski, milogorski, hrvatski i bosnjacki sovinisti, to vam je publika i ciljna grupa? Cudite se sto vam je tiraz mali? Nemojte.

  4. Ne postoje „srbijanski zvaničnici“. Ako to ne znaju „milogorci, to bi morao da zna ambasador Srbije u Podgorici, gospodin Bingulac, koji je morao da skrene pažnju na netačnost i malicioznost u oslovljavanju. Postoje samo srpski političari. Srbijanski postoije u glavama onih kojima je mržnja prema Srbiji jedino „pogonsko gorivo“..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.