Ana Brnabić o novoj funkciji: Ovo je sada potpuno jedan drugačiji posao i ja počinjem da učim od večeras

Ostavite komentar


  1. Nema potrebe, ti si prirodan talenat, šta misliš zato te „šef“ odabrao?

  2. Pocece od veceras da uci izjavila je Ana Brnabic ali sam siguran da nema sta da uci jer
    je na prethodnoj funkciji naucila da redovno ide kod svog sefa mirodjija mena Vucica po svoje misljenje.Zalosno je sto ce opozicioni poslanici koji ce biti u parlamentu morati da gledaju njeno lice i slusaju ono sto ce ona pricati ali kao po obicaju nista pametno jer je to njoj strano.Sve u svemu Srbija nije zasluzila ni nju ni njenog sefa nego nesto bolje,nadam se ne u dalekoj buducnosti.

  3. Ona i njen partijski svevisnji su potpuno izgubili osecaj za stid i normalnost. Njoj ne pada na pamet da saceka sa „ucenjem“ dok bude izabrana, jer do tada je samo napomena tog njenog svevisnjeg (ne odluka onih koji po zakonu biraju na tu funkciju) i ne bi trebalo da se sada zna da ce tu ulogu i dobiti. Na stranu da bi bilo bolje izabrati nekog ko taj posao vec zna, a ne neznalicu koja, po sopstvenom priznanju, to ne zna i tek treba da se obucava!

  4. Toliko je zaljubljena u udobnu fotelju i funkciju da je sebe srozala da nema svoje ja pa u svakom smislu deluje tragi homicno.Sve dok su u neuredjenoj pravnoj drzavi na funkcijama od vrha do dna nalaze nesposobni poslusni partijski kadrovi drzava ce kao sto je sada biti na dnu u svemu.Srbiji trebaju promane od vrha ,ne kaze se uzaludno da „Riba smrdi od glave“ pa do dna,da bi postala uredjena drzava sto je sada daleko od toga.

  5. Da je ovo normalna država i vlast..ti nebi bila ni požarni u auto parku!

  6. Od pocetka visestranacja najgori predsednik Skupstine bila je Maja Gojkovic ali ce sada biti gora od nje Ana bez ikakve sumje.

  7. Ana Brnabić o novoj funkciji: Ovo je sada potpuno jedan drugačiji posao i ja počinjem da učim od večeras

    Moj savet ti je da „upises kurs kod Vladimira Orlica“ !

  8. Samo kazi sta ti treba.Okanite se tih sodomistickih stoseva.SNS SPS ne prolaze na izborima a i dalje imaju velike apetite,pa se kace na podrske Rusije i Amerike spolja i po potrebi Kine.A sve je obicna i teska korupcija na tzv politickoj sceni.

  9. Ma jok, bolje se upiši preko veze na neki zanat, možda možeš za pet-šest godina da postaneš frizerka na primer, možda za kućne ljubimce, pa možeš posle i u inostranstvo

  10. Potpuno jedan drugačiji….? Neko je ovde nepismen, ili dotična ili redakcija.

  11. „Veverica“ Denia pita, medju nama, zasto opet nema komentara citalaca? Ne samo na ovu vest, nego, NIDJE, ni na jednu vest? Ipak, lep pozdrauuuu! ❤

  12. A sta to novo treba da naucis? Znas da lazes,vredjas,galamis, nipodastavas druge , sve isto kao i Orlic-

  13. Od loseg ucitelja, sve losiji djaci.
    Mala ucenica brna zeli da nadmasi malog orla.

  14. Tvoj sef, ti i ekipa oko Vas je kriva sto je uzasna slika o drzavi Srbiji posle neregularnih izbora otisla u svet.Ako je to ono cime se hvalite jadan je Vas uspeh i jadna je Srbija kada ima takve kao Vi na vlasti koji su napravili Srbiju neuredjenom pravnom drzavom.Sa jedne funkcije prelazi na drugu a ni za jednu nema adekvatno obrazovanje i sposobnosti.

  15. Bravo Ana, dobiješ funkciju predsednice vlade i ti odmah počinješ vredno da učiš i da se usavršavao. Nije ti palo na pamet da kažeš ja nemam pojma o tom poslu, ne razumem kako da razumem, zašto to ne bi radio koji nešto zna. Učićeš od šefa kako lupetatui, vređati I uništavati svaki smisao postojanja države. Dobila si tu funkciju zato što si pokazala koliko si se usavršila u napadima, lajanju, laganju, mutljevinama, i dobar si predmet za sprdnju.

  16. Počni ti u prvi razred,pa ćemo da vidimo za dalje.Sve dok takvi likovi vode državu,vijori će se tamni oblaci nad Srbijom.Da sunce dopre do njih,mora narod da doprinese promeni.Sa ovakvim olosem,nema bolje sutra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.