Ana Brnabić o Violi fon Kramon: Majstor meditacije kada je o Srbima reč 1Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI / Benoit BOURGEOIS

Premijerka Ana Brnabić komentarisala je na Tviteru izjavu izvestiteljke Evropskog parlamenta Viole fon Kramon, koja je navela da se blokade Srba moraju ukloniti i da je neprihvatljiva najava ulaska srpskih vojnika na Kosovo.

Brnabić je na engleskom jeziku napisala da se Fon Kramon ponaša kao generalnio sekretar UN i komadant Kfora, a da je majstor ćutanja kada treba ustati u odbranu Srba.

„Konačno, dugo očekivano saopštenje lažnog generalnog sekretara UN Viole fon Kramon, koja je takođe preuzela ulogu glavnog komandanta Kfora, generalnog stručnjaka za sva pitanja od litijuma do Evroprajda i glavnog branioca vladavine prava i ljudskih prava (isključujući Srbe). Gospodar ćutanja kada Aljbin Kurti za ministra za zajednice i povratak da predstavlja Srbe na Kosovu postavi Nenada Rašića, čoveka koji je na izborima osvojio 0,2 odsto glasova, 30 puta manje od predstavnika Srpske liste. Majstor ćutanja bila je kada je pre 10 dana (2. decembra) bez objašnjenja uhapšen Gavrilo Milosavljević (63) kada je otišao da prijavi oduzetu imovinu u opštini Istok. Majstor meditacije kada je pre šest dana (6. decembra) kosovska policija nasilno upala u Zubin Potok, a potom i u Kosovsku Mitrovicu – direktno kršeći Briselski sporazum“, navela je Ana Brnabić u nizu objava na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari