Ana Brnabić: Opozicija ima podršku iz inostranstva 1Foto: FoNet/Vlada Srbije

Poverenica beogradskog odbora Srpske napredne stranke, premijerka Srbije Ana Brnabić, obišla je danas opštinski odbor Savski venac, čiji je inače član, saopštila je SNS. Premijerka Srbije ocenila je da opozicija u Srbiji „ima podršku iz inostranstva“.

„Savski venac je odbor s dobrom organizacijom, ali je takođe opština na kojoj očekujemo tešku kampanju na predstojećim izborima. Verujem da je teško držati štandove jer ima dosta provokacija, ali vas molim da date sve od sebe“, rekla je Brnabićeva i dodala da s ponosom treba da predstavljaju rezultate i planove za dalji razvoj opštine, grada i Srbije.

Prema njenim rečima, predstojeći gradski izbori biće teški.

„Opozicija je svesna da nema šta da traži na predsedničkim i parlamentarnim izborima, zato će se verujem svi ujediniti na gradskim izborima kako bi oslabili Vučića i SNS. Ja verujem da u tome neće uspeti, ali je činjenica da će se boriti svi zajedno protiv Aleksandra Vučića“, naglasila je Brnabićeva.

Dodala je da mnogima smeta što je Srbija jaka i stabilna i da opozicija ima podršku iz inostranstva, ne zato što njih mnogo vole, već zato što žele da destabilizuju Srbiju, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari