Ana Brnabić optužuje „Danas“ zbog objavljivanja Vučićevih „ličnih podataka“

Ostavite komentar


  1. U svakoj državi se zna gde živi predsednim: SAD, Francuska, GB premijer, Hrvatska itd. Sa Vučićem je problem što se bez ikakve potrebe šire neistine gde stanuje. Nenormalno je da pred države živi u garsonjeri, ali to su jeftini radikalski trikovi. Mesto gde živi predsednik nije otkrivanje ličnih podataka, Krstić po običaju lupeta

  2. Svakome je jasno da preCednik , kao i svi bogovi, ne zivi na zemlji, nego nas posmatra sa neba. Otuda i nema adresu.

  3. Vidim, neki sebune što su objavljeni podaci o adresama na kojima stanuje radikal Vučić. Pevo, je l je Vučić da treba da ga „uzimaju u zaštitu“ Brnabić i drugi njegovi poltroni. Celi svet zna gde prebiva američki predsednik, engleski premijer(o kraljici da ne govorimo), francuski predsednik, pa i diktator Putin.Zaštto građani Srbije ne bi znali boravište srpskog predsednika?

  4. PRAVO NA PRIVATNOST MORA DA SE POSTUJE UKINUTA PRIVATNOST JE UKINUTA SLOBODA,MOZE LI BITI STRASNIJE AV NIJE UGROZEN I NE MORA DA MENJA ADRESU

  5. Prvi čovek u državi, po ustavu, je premijer i svi znaju da je premijer smešten u vilu na Dedinju, koju je koristila Brozova udovica. Ne vidim što se krije adresa vladara, ne plaši se valjda najomiljeniji političar u istoriji, svojih glasača?!
    Ana, Ana, baš si vrag.

  6. Znaci, kada neko kaze da predsednik SAD zivi u beloj kuci, on je otkrio njegove licne podatke!

  7. Sećam se ds u Amsterdam u svi vrlo dobro znaju gde živi i šta vozi gradonscelnik

  8. A zašto sns krši zakon i uznemirava građane pred svake izbore telefonskim pozivima vršeći pritisak da se glasa. Ko daje naše podatke i adrese i brojeve telefona mobilne, fiksne. To je za Anu normalno,dozvoljeno?????????!!!!!!!?!!!

  9. Svojim poltronstvom i polupismenoscu, a u podlednje vreme i primitivnoscu i bahatoscu Brnabic je postala sramota ne samo polozaja na kome se nalazi vec i citave Srbije.

  10. @Violeta
    Mala ispravka, treba naglasiti : u svakoj NORMALNOJ državi. Zato što Srbija to nije reaguju osobe poput Brnabić, Krstić i slični.

  11. Molimo nadležne da objave gde živi Krle danas, a gde je živeo pre nego što je postao „stručnjak za halaj kanale, rupe i šupe…“?

  12. Samo u ovako kriminalnoj zemlji kao što je Srbija može biti tajna da gde stanuje Predsednik države.Kake veze ima sa što je on zaštićeno lice? Pa svi Predsednici sveta su zaštićena lica , pa se zna gde stanuju.Zatp imaju obezbeđenje i to ne samo predsednici već isvi članovi porodice i to bliža i šira, a Vučić ima oko sebe 3,4 da možda i 5 prstenova.Čega i koga se on boji da kad kaže da ga narod toliko voli?.Potsetiću ga šta je rekao za Tadića koga su se čuvale koliko znam samo Kobre,a Svevišnji je pitao zbog čega treba da ga čuvaju ako je pošten.Čega ima da se boji upita se Svevišnji pa doda Ja ne BiH dozvolio da me čuvaju pošto mi je savest čista.Šts bi da mu se savest u je međuvremenu nije uprljala pa sad nema kud.??Brnabrćka je priča za sebe.Sramotame je kad god otvori usta.

  13. Bivši premijer je, glava kuce – domacin Srbije, to piše u Ustavu, a njen tzv šef, i šef svih sns-ovaca je, u žargonu domacica kuce, u funkciji da, sačeka gosta, poljubi malu decu pred spavanje, kao neki mali protokolčic, ni na nebu, ni na zemlji važnost , pa, šta ako je i on na Dedinju, zašto je to tajna, samo treba da se iselite, i to je po Ustavu, pa nije to vaša dedovina i očevina…

  14. Da li bih ja bio uhapšen, ako bih rekao gde se Vučić sakrivao tokom bombardovanja Srbije?

  15. Živimo li mi u slobodnoj državi ili diktaturi gde će Vučićev režim da određuje šta će novine da pišu. Nažalost, ne vidim neku veću razliku između Staljina, Hitlera i ove domaće diktatorke Brnabić.

  16. Pa ceo svet zna Da Bajden zivi u Beloj kuci.Pa sta ugrozen mu zivot zbog toga.Gluposti.Vuciz zamajava ovaj golini gldni narod a sve se vrti oko njega .Strasno.Dokle taj misli danas maltretira.Nicija nije do zore.

  17. dakle, osim sto ne zna da govori, sad pouzdano znamo da ne zna ni da cita ili makar da ne razume procitano. napredni kadar…

  18. Vodja čopora zareži i skloni se a članovi čopora krenu da kidišu,kao da živimo u zverinjaku!

  19. Molim predsednika države da urazumi prodavce svega i svačega da nam ne dosadjuju nudeći koješta putem fiksne telefonije.Pozivamo se na pravo privatnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.