Ana Stevanović: SNS za osam godina mogla da napravi tri spalionice i reši problem

Ostavite komentar


  1. @ajde, Dado, tada nije gorelo. Inače, 2000. je državni budžet bio 300 miliona evra, a Vučiću je ostavljeno preko 10 milijardi evra državnog budžeta. Opustošena privreda posle sankcija, inflacije, izbeglice…Moralo je da se vraćamo u medjunarodne organizacije. Borba sa Hagom, borba sa privatizacijom… Lako je vama botovima, sedite uz komp, plaćavam se dnevnica, sendvič, Coca Cola…

  2. A kaži mi koliko je tvoj šef napravio za dva mandats gradonačelnika…Ne mogu da verujem da još ima ljudi koji veruju u bolje sutra SSPa. Ta floskula pretnji… Videćete vi kad mi dodjemo ponovo na vlast…

  3. Ako su znali kako se problem rešava i koliko košta onda su mogli i oni da naprave

  4. i tako se narod prepucava ciji je vodja manji lopov….obican jadni narod….koji ce do poslednjeg daha da se bori za tudje interese….a cene rastu li rastu….i tako ce biti uvek dok oni tamo leskare i pune dzepove neki ce da jaucu, pa kad ih smene onda dodju novi da bi jaukali malo vise oni sto su ih doveli….do kada? Beskonacno!!

  5. Vidim spocitava se ovima iz DOS-a. Koliko znam na vlast su dosli godinu dana posle bombardovanja!!! Razrusena drzava bukvalno, stala na noge i onda dodje Dragica sto radi u vodovodu, koja za 5 bodova u centrali i za sendvic, pise gluposti. Dosta bre vise! Oni nisu valjali, smenjeni su, porediti se sa nesposobnoscu znaci samo da ste i vi sns spremni za menjanje i da dodje neko ko zna i manje krade. Te iz DOS-a smo lako smenili kad nije valjalo, a ove vase…???

  6. Pored vas takvih ima da vladaju još 2 x 8 godina, pa im se ni ne žuri.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.