Održano pripremno ročište po tužbi Ne davimo Beograd protiv Nebojše Bakareca (SNS) zbog tvrdnji da su podmetnuli požar u Vinči 1foto ne davimo beograd

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište po tužbi Ne davimo Beograd protiv Nebojše Bakareca iz Srpske napredne stranke zbog njegovih izjava i montiranih snimaka da su podmetnuli požar na deponiji u Vinči.

Podsetimo, Bakarec, inače poslanik SNS-a, na Tviteru nalogu napisao je u avgustu porošle godine: “Ko pali deponije i zbog čega? Ovo nije slučajno. Zna se ko pokušava da izvuče političku korist iz zapaljenih deponja – “Ne davimo Beograd” i Đilasov SSP. Za njih je ovo uspešan početak izborne kampanje-spaliti Srbiju, ugušiti Srbiju i za to optužiti vlast”.

Uz to postavio je fotogafiju plamena u kojoj su lica Dragana Đilasa i Dobrice Veselinovića.

Bakarec se nije danas pojavio u sudnici, a iz Ne davimo Beograd kažu za Danas da su tražili od suda da pogleda snimak koji je Bakarec postavio na svom Jutjub kanalu “Ko je podmetnuo požar na deponiji u Vinči?”.

“Iako je gospodin Bakarec više puta medijskim nastupima i objavama iznosio uvrede, neistine i laži o nama kao pojedincima tako i o pokretu Ne davimo Beograd uvereni smo da će sud presuditi u našu korist i kazniti Nebojšu Bakareca”, ističe za Danas Dobrica Veselinović iz Ne davimo Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari