Đilas: Tvrdnja da sam ja podmetnuo požar na deponiji u Vinči je bolesni fašizam 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV/DS)

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da je već tužio poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Nebojšu Bakareca „za laži koje je ranije iznosio i da ga je dobio na sudu“, ali da „s obzirom da su odštete smešno male svi oni nastavljaju dalje jer realno nema posledica“.

Đilas je, povodom optužbi Bakareca na društvenim mrežama da je on „podmetnuo požar“ na deponiji u Vinči, rekao da je u pitanju „klasični fašizam“, objavio je portal Nova.rs.

„U čemu je gore ovo što priča bolesni Bakarec od recimo Vučićeve tvrdnje od pre 15 meseci da hoću da umru svi penzioneri jer se zalažem da mogu da izađu na ulicu bar nekoliko sati? Da hoću da umre stotine hiljada ljudi, među kojima je i moja majka, i da će beogradska groblja biti mala? Ili izjava i natpisa da se zalažem da se siluju Vučićeva deca? Nema razlike“, kazao je Đilas za list Nova.

Povodom optužbi od strane poslanika SNS da su umešani, zajedno sa Đilasom, u podmetanje požara u Vinči, ranije se oglasio i pokret Ne davimo Beograd, koji je naveo da „vlast lažima pokušava da skrene pažnju sa svoje odgovornosti“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari