Analiza: Najviše Tviter naloga za promociju Vučića i SNS otvoreno sredinom 2018. i 2019.

Ostavite komentar


  1. Znaci svako ko podrzava sns ima potencijal da mu twiter nalog bude ugasen, svasta pa svako ima Ustavom zagarantovano pravo na politicko i druga opredeljenja sve dok nikog ne ugrozava…

    1. Draga gospodo Milice, ne radi se o Vašem nalogu, niti o bilo čijem pruvatnom nalogu, već o lažnim nalozima za propagandu i promociju Vašeg voljenog Vučića koji ne preza no od čega.

  2. Znači,preko Tvitera su dozvoljene samo pretnje Vučićevoj deci?Pretiti detetu od 2-3 godine,pa to samo bolesnici rade.Ajde sad,pronadjite se.

    1. Naravno da je to bolesno. A nepoštenoo je to što vi botovi sedite u javnim preduzećima ili botovskim kancelarijama, i na teret budžeta, dakle svih građana, pljujete pravu opoziciju (ne lažnu – Čanak, Čeda, Šešelj), i vašem vođi pišete hvalospeve.

      1. Šta ćeš.Moglo nam se.Može nam se.Moćiće nam se… ko god da je na vlasti.Djido plaćao,Boris plaćao, a i sad plaćaju, a ničije pare se ne odbijaju.

  3. Brisati ili potpuno zabraniti komentare SNS botova postaje jos vaznije kada se shvati obim njihovih napada na demokratiju Srbije. Oni ne zele otvorenu diskusiju i samokriticnost, oni zele potpunu kontrolu nasih misli. Kad sve ovo prodje bilo bi izuzetno vazno da se svi oni koji ih vode preko Castle.rs dovedu pred lice pravde.

  4. „Možeš neko vreme da lažeš neke ljude, ali ne možeš svo vreme lagati sve ljude. „

  5. Nemam nalog na Tviteru (i ni na jednoj drugoj društvenoj mreži), pa ne znam, ali zanima me da li neko može da proceni koliko bi čovek-sati bilo potrebno za održavanje 8500 lažnih botovskih naloga na Tviteru, tokom recimo, poslednje dve godine?

  6. Srećom, ovo je samo početak,
    Twitter kao kompanija testira AI algoritme za „košenje“ botovskih naloga.
    Ovo je bila „in vivo“ proba, kad nadzorni sitem bude radio 24/7 sva investicija u botovanje biće promašena.
    Tako će, za početak, Twitter biti platforma za objavljivanje stavova pojedinca, a ne grupisanih toplokrvinh robota. Verujem i nadam se da će to pratiti i ostale mreže.
    Ono što mene kao poreskog obveznika interesuje je koliko je novca poreskih obveznika bačeno u botovanje ?
    No, bojim se da će to morati da utvrđuje nešto poput haškog ili nirnberškog tribunala … kojem se nadam uskoro.

  7. Napred nasi SNS Tviterasi.
    Malo da se odmore botovi, ali i mi od njih i Vodje.

  8. Ako Krle dobija toliko novca da fakturiše sve i svašta možeš misliti kakve sve kombinacije postoje sa botovima svih boja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.