Ankara može da „umiri“ Sarajevo i Beograd

*Dejan Šajinović: Komšićeva izjava o Kosovu je "pucanj u prazno" *Senad Pećanin: Srbija će nastaviti da pomaže rušilačku politiku Dodika
Stručnjaci za regionalna pitanja o budućim odnosima Srbije i BiH

Ostavite komentar


  1. Kome najviše odgovara ova Komšićeva izjava jer Bošnjaci od nje nemaju nikakve koristi osim političararima na Vlasti da skreću pažnju sa svakodnevnih problema , Hrvatima možda zbog trećeg entiteta ali lično niko nema koristi, Srbima iz RS zbog autonomije ali niko ni od njih ne galami nešto previše oko te izjave, osim jednog!

  2. Г-дине Шајиновић, да Османлије нису 1463 године окупирале и брутално поробиле Босну не би било (како сте ви споменули) „бројнијег народа″ који је настао од Хришћана присилном Исламизацијом, нити наметања воље тог тзв. „народа″ другим народима…..

    1. Pa naravno, Bosanci islamske vjeroispovjesti daju vise glasova Zeljku (od majke Danice rodjene Stanic) nego Dzaferovicu i zato su oni ti koji namecu volju drugima i sovinisti su. A ovi drugi koji glasase za svoje hriscane nisu. Ako Vam smetaju Turci pa objavite im rat pa…Nas ostavite na miru. Smetaju Vama ljudi koji su jedina brana sprovodjenju Milosevic-Tudjman ideje o podijeli Bosne i cistim etnickim teritorijama. Sada imate od drugih ociscenu RS, sudstvo, policiju sta je sada problem? Pa jasno je, ne mozete da je pripojite Srbiji. Za to ste i ratovali pod laznim argumentom o ugrozenoscu. Da Bosanci islamske vjeroispocjesti mrze druge nikada ne bi glasali Komsica od majke Danice, da nam je ziv i zdrav….

      1. I da u BiH nema njenog vecinskog naroda Bosnjaka, opet se oni koji su bili za Milosevica i Tudjmana (i dalje su na vlasti) ne bi mogli sporazumeti da li „velika srbija“ treba da bude kod Karlobaga ili „velika hrvatska“ na reci Drini.

        1. Г-дине потписан као Мургс хвала што сте коментарисали мој коментар. Заборављате међутим да већина Хрвата није сагласна (није дала свој глас) да им политички предствник буде Г-дин Комшић. Хрвати га неће а вама у вашој агресивној неоосмалијској машти не смета да Хрвате представља онај чију политику не подржава већина Хрвата. Најлепше вас молим, пробудите се из сна, Османлијско царство не влада у БиХ…..

  3. Pa kao Pećanc Pećaninu (Vuk Karadžić građane Peći naziva Pećanima a mi sami sebe nazivamo Pećancima) a po čemu je to Dodikova politika „Rušilačka“ i šta to podržava Srbija.
    Komšića su izabrali Bošnjaci zbog unitarne BiH građanske države poput samoproglašenu R.. Kosovo (sa navodnim Kosovarima nacijom koja nema ni svoj jezik, religiju i kulturu) koja po ustavu slovi za građansku državu a ustvari je albanska nacionalna država, tako rušitelji dejtonske BiH žele po svaku cenu čak i ratom da vrate onu BiH koja je bila poprište građanskog i verskog rata sa preko 250.000 mrtvih, uglavnom Bošnjaka.
    Pandan Komšiću je srpski Bogić Bogićević.
    Sada Dodik samo treba mudro da ćuti i ne reaguje na provokacije da najzad Bošnjaci pokažu svoje pravo lice.

  4. @Murgs
    Sto onda „bosnjaci“ nisu glasali za Covica ako su vec tako puni ljubavi prema drugima? Komsic je jedan komican lik, tzv. „posteni hrvato-srbin“ koji odradjuje posao za interese bosnjackih nacionalista, zato i galami toliko jer svaki dan mora da dokazuje lojalnost i da izograva veceg „bosnjaka“ od „bosnjaka“.. Ne znam samo sta bi „bosnjaci“ radili da su im Srbi i Hrvati izabrali predstavnike i to one koje bi radili za interese Srba i Hrvata. Nego, za sta su se „bosnjaci“ borili u Bosni? Da okupiraju celu Bosnu i proglase je za svoju lazno izogravajuci nevinu zrtvu „agresije“? Po cemu to „bosnjaci“ svojatatju Bosnu? Potomci onih koji su izdali Bosnu i presli na veru okupatora su danas najveci „zastitnici Bosne“ i jos imaju obraza da je svojataju i izjednacavaju sa sobom?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.