Antić: Obe strane mogle bi da budu zadovoljne korekcijom granica

Ostavite komentar


  1. ZSO je sporadična pojava u zavisnosti od dnevnopolitičkih prilika,ako izostane bolo kakav argument u pregovorima poktreće se pitanje formiranja ZSO.Čista manipulacija i gubljenje vremena.U čemu,vajni istoričar,nalazi podlogu za podelu teritorije ,na Ustavu Srbije,Kosova,raspoloženju Srba,Albanaca,Amerikanaca,Rusa,Nemaca,Francuza,Belorusa……Sa čuvaj Bože.

  2. Za gradjane Srbije prihvatljiva „nezavisnost Kosova“?! U kom to svetu zivi ova Kisicka? Prihvatljiva je za malu, nebitnu grupu autosovinista, nvoida koji odlicno zive od grantova koje dobijaju od istih onih koji su i sponzori albanizacije Kosova. Ta tvorevina na Kosovu nije nezavisna drzava nego zavisni i nepriznati protektorat. Dosta vise ovog nvoidnog terora i propagande.

  3. Da li je gdja Izabela Kisic u srodstvu sa Darijom kisic?
    MNOGO TOGA BO BILO JASNIJE.

  4. „a da su jedini koji se tome protive – konzervativni desničarski krugovi u kojima najveći uticaj imaju delovi Srpske pravoslavne crkve“
    Mani nas zeno takvih fraza, zar su sad svi ljudi koji zastupaju misljenje, da kosovo nije nezavisno , koji kakvi desnicari ili fasisti! ko vama daje za pravo da vi nekog etiketirate, onako kako vama to odgovara, ili onima koji vas placaju! mozda putin i nije toliko pogresio, sto je zabranio nvo u rusiji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.