Antonijević: Bela kuća sigurno ima „jak papir” na stolu

Ostavite komentar


  1. Ako nam nesto ne bude odgovaralo mozda da prebacimo to jest vratimo sve na UN, ipak su se stvari drasticno promenile od kada smo resavanje ovog pitanja izmestili iz UN na EU , ali stvari su se u medjuvremenu drasticno promenile odlaskom Engleza iz EU , pa zasto bi mi onda ostajali sa tim pitanjem u EU i da ga oni resavaju. To samo ako nema pravednosti za Srbiju po ovom pitanju , naravno pre toga dobro razmilsiti da ne bude kao sa onim MSP prokletim , ali to misljnje sustinksi nista ne znaci ma kako to neko tumacio . Mada sada kada sam videla kako onaj Rama bodri Mila pred izbore , pitam se da li je tako bilo bodrenje predjasnjoj vlasti u Srbiji, hvala Bogu te Dlilas nije ucestvovao u toj izdajnickoj politici , mozda jeste u drugim stvarima ali u politici KiM izgleda da nije , sto ga ne opravdava , nije ih sprecio da ne prave gluposti .

  2. Da li bi Vučić i kao ministar sporta ili kulture vodio sva glavna pitanja u zemlji? Lik se isto ponašao i kao premijer i sada kao predsednik shodno momentu davao vaznost toj funkciji na kojoj je on.

  3. 1/ niti sta imaju, niti znaju kako bi, niti sta da rade na bilo kom polju, a kamoli oko ovih tema. 2/ odakle bi to Antonijevic mogao „znati“? Niotkuda. 3/ Antonijevic nije ni na koji nacin strucan za tematiku, niti se ikada u zivotu bavio spoljnom politikom ili diplomatijom. 4/ Inace je Pravni fakultet studirao tacno 11 /jedanaest/ godina, 1994-2005. 5/ ne prestaje da fanaticno podrzava vlast, na svakom koraku,po svaku cenu. 6/ nedavno je zamalo postao ambasador Srbije u UN u Zenevi, ali zamalo . 7/posto je neformalni portparol vladajuce stranke, vladajuce koalicije i vlade vec jako dugo, neka mu daju i zvanicnu funkciju u novoj vlasti, bilo bi postenije

  4. Treba obavesiti Antonijevica, portparola vlade da ne postoji „dijalog Beograda i Pristine“, niti ga je ikada bilo. Radi se o pregovorima Srbije i Kosova, vlade Srbije i vlade Kosova.
    Antonijevic jeste dugo studirao, ali ga je valjda bar savladao. A onomad se toliko trudio da postane ambasador Srbije pri UN u Zenevi, imao i podrsku MSP i drzave, ali izvisio. Vise srece sledeci put, recimo mogao bi da bude portparol vlade ili ministar informisanja. Taj posao ionako obavlja, mada je konkurencija jaka….

  5. Problematikom Kosmeta se „bavi“ Grenel, nezaposleno lice, bez funkcije, bez stalnog zanimanje ili profesije. Bio je kratko vrlo neuspesan Trampov ambasador u Nemackoj, iako nije diplomata, to mu je bila prva i jedina sluzba, ne zna ni nemacki, niti bilo koji strani jezik, nikad se nije bavio ni Nemackom, ni spoljnom politikom ili diplomatijom. E, sad nije ni to, nego se seta besposlen u izbornom stabu. To ne da nije pregovarac ili posrednik, to je nize nego pripravnik u MInistarstvu spoljnih poslova. A sa njim razgovara ili pregovara nas predsednik drzave. Kakvo samoponizavanje! Neverovatnih razmera, jos nepoznatih

  6. Ne samo da imaju „jake papire“ na stolu, nego imaju jos jace ispod stola a najjace po raznim fijokama.

    1. Fioka se pise bez „J“. Kao i radio ili Tokio. Inace se tako ne pregovara i tako nece ni biti

      1. Pravilno druze. Fioka se pise bez slova „j“. Hval ti n ispravci. Sto se tice „jakih papira“ tu slobodno moze“ j“ ili dva „j“ kao na primer kod reci najjace…

        1. Patri(idi(j))oti, kada ni jedan adekvatan kontra- argument nemaju, kače se za pravopis, gramatiku, rekla-kazala, epske (što mesečne, što partijske, što vekovne) cikluse… svake ili svakakve vrste?

          1. 1) patriota se pise takodje bez „j“. 2) idiot (bez „j“, naravno) je rec grckog porekla, ali da sad ne ulazimo u detalje. 3) kakve to sve ima veze sa M. Antonijevicem i njegovom promocijom vladajuce koalicije? I sa njegovim neznanjem teme o kojoj ima ‘misljenje’?

        2. 1) ne poznajemo se. Nismo ‘drugovi’. 2) zensko sam. 3) u svakom slucaju, nismo na „ti“, niti cemo ikada biti. 4) nema nikakve potrebe za papirima, niti se njima nesto postize. SAD i nemaju nikakvu ideju oko sredjivanja ocajne situacije u svojoj drzavi, a kamoli na Kosmetu. Tramp sigurno ne zna ni otprilike u kom delu sveta se nalazi

  7. … ne Balkan!

    Koje je glavno mesto Srbije?
    Koja je srpska vlast?
    Koja je finansijska metropola Balkana?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.