Antonijević: Iza svega stoji predstojeće ukidanje taksi

Konfuzija oko lažne vesti da je Jamajka priznala nezavisnost Kosova i zahteva Dačića da zapadne zemlje zabrane Kosovu i Albaniji da lobiraju za nezavisnost nekadašnje južne srpske pokrajine

Ostavite komentar


  1. 1/ ne, ne stoji predstojece ukidanje „taksi“, nece biti ukinute. Nema govora o tome, osim ako Srbija ne prizna nezavisnost Kosova. 2/ nisu „takse“, nego carine 3/ odakle je M. Antonijevic to „saznao“ ili shvatio? 4/ M. Antonijevic je Pravni fakultet u Beogradu studirao 11 /jedanaest/ godina, od 1994. do 2005. kada je diplomirao sa svojih 30. Inace je 1975 godiste. 4/ inace mu je odavno zivotna zelja da bude ambasador Srbije u Zenevi, sto je nedavno i pokusao, i imao podrsku, ali se nekako nije realizovalo. 5/ kao poslusni vojnik vladajuce koalicije, mozda ce vise srece imati u sledecem izvlacenju

    1. Tako je. Ova maštarija ovog Antonijevića nema veze s logikom, istinom, i stvarnošću. Takse tj. Carina neće biti nikada ukinuta!

    2. Studirao dugo, ali temeljno. Zato je vec funkcioner nevladine organizacije u sluzbi vlade, ima misljenje o svemu i mesa se u unutrasnju i spoljnu politiku, a evo sad zna i o odnosima Tacija, Kurtija, Citaku i SAD…

    3. 1 Kosovo ce sigurno da povuce takse da takse jel tako njihov gazda Amerika kaze i to ne kao kaze ko pre pola godine nego stvarno kaze. 2 Srbija sigurno nece priznati Kosovo bez znacajnog kompromisa a Kipar i druge zemlje nece da ga priznaju cak i Srbija da ga prizna. 3 sta ima veze koliko je ko studirao ako je posteno zavrsio svakako bolje od Nebojše koji zavrsio za 4 godine u roku a svi znamo kako. 4 sumljam da je tvoj nick pravi takve gluposti mogu samo da pise neko od nasih dobronamernih komsija koji se ovde redovno oglasavaju sa Srpskim nickovima

  2. Kosovo je toliko samostalna drzava koliko Amerikanci to odobravaju naime krajnji cilj je ujedinjenje sa Albanijom pa da NATO Vojna Baza u Kosovo bude integrirana sa celom Jadranskom obalom gde Srbija odn. Rusija nemaju Sta traziti! Uopce nije relevantno dali ce Srbija priznati Kosovo ili ne i onako niko njih ne pita za bilo Sta?!

  3. Nazalost averziju Albanskog narod prema svemu sto je Srbsko u toj meti da oni i onako nebi kupili u znatnim kolicinama Srbsku robu kada sada imaju kvalitetnijih iz Eu Madjarske Bugarske! Jadna ti majka Srbijo Ako svoju Privredu zelis oporavati snabdevanjem 20-30.000 bedni Srba u Kosovo!!!? Ovo sa Taxon nista drugo nego “ gluposti“! Bez veze!

    1. @Gastarbeiter SRNj

      Kopaj ti bolje te kanale po N(j)emackoj, mani se ti politike…

    2. Na tvoju zalost Albanmci sa Kosova uopste ne razmisljaju o Srbima ,vec obratno , opsednutost tzv neprijateljima je cisto Srpska stvar , gde god se okrenes svuda neprijatelj , kako to da jedino Srbi ne mogu zivate sa drugim narodima , zapitajte se ..

      1. @mik

        Zato si ti ovde i komentarises po srpskim sajtovima jer vi Albanci „uopste ne razmisljate o Srbima“. Nego, kada si vec ovde, navedi narode ili makar jedan narod sa kojima vi Albanci umete da zivite zajedno? U sporu ste sa Srbima, Makedoncima, Grcima, ni u Italiji vas nesto ne mirisu… Da se zamislis koliko ste „popularni“.

        1. Ja sam Srbin iz Vojvodine , toliko o tvom komentaru koji samo pokazuje koliko smo optereceno i bolesno drustvo

  4. OD kako je u Kumanovu Srbija potpisala kapitulaciju pa do danas političari Kosova. I Srbije funkcioniše po principu“Jamči sodadžija za bozadžiju“.
    A narodi, I Albanci i Srbi ćute i pasu.

  5. Lažna vest o priznanju Jamajke je udar Samoopredeljenja na Tačija i diskreditacija kao presednika i pregovarača sa Srbijom.Mandat Tačiju traje još godinu dana i svi pokušaji su u pravcu ranijeg odlaska i postavljanja Mustafe za presednika.

    1. @mik
      Ako te predstavlja ova zena onda mozes da ocekujes tacno ovo sta se i desilo sa Jamajkom, tragikomicna blamaza za sve Albance.

  6. Da li novinarka i redakcija stvarno misli da nas čitaoce zanima šta kaže Milan Antonijević iz Soroševe fondacije? Je li vas oni dodatno finansiraju pa imate određene obaveze prema njima? I mislite li da ako ste protiv Vučića istovremeno možete biti za zdravu Srbiju koja će se odbraniti od petljanja tih ‘faktora’ spolja i misliti svojom glavom za sebe?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.