Antonijević: Ne vidim razlog za bojkot okruglog stola

Uoči šestog sastanka o izbornim uslovima za Danas govori direktor FOD-a

Ostavite komentar


    1. A kada su takvi korumpirani licemeri igrali za tim poštenog naroda ? Sve njih formira Služba. Taj Antonijević „direktor“ fantomske firme bez zaposlenih i sa brojnim sponzorima za mlaćenje prazne slame se našao da nekome soli pamet bez ikakvog radnog i životnog iskustva. Nakom samo par pojavljivanja u medijima koje je platila Služba da ga promovišu on je odjednom postao nekakav bitan faktor. Aman ljudi…

  1. U susret novoj rundi“okruglog stola i „najvažnijoj“temi imali smo prezentaciju aktuelne vlasti na lokalnim izborima u Medveđi,gde se iskazala sva namera i način budućih izbora.Niste reagovali,niste videli,nemate podatke,ništa ne znate?

  2. Na Šapačkom vašaru kvitari su razumniji ljudi od ekipe koju vlast posla,ekipa poslata da se ne dogovori realno i nema nikakva prava kod njih je još gori apsolutizam svaki dan odlaze da čuju svoje mišljenje.

  3. Ne, nego bi trebalo učestvovati u dijalogu gde nema dijaloga, izborima gde nema izbora i demokratije, poslovima gde ima korupcije, jednostranom i lažnom medijskom izveštavanju… Najbolje da se svi prijavimo u Farmu i cela Srbija zadovoljna!

  4. Izbori? Da izađem na glasanje pod utiskom da se nalazim u nekoj zemlji kojom upravlja vojna hunta? Svi prilazi državi su zatvoreni! A oni se prave blesavi! Pa koliki to mazohista treba da budeš i da pristaneš da učestvuješ u ovoj farsi?!

  5. jedva čekam da se to sutra završi pa da vidimo rezultate. spreman sam da se kladim da ništa sem biračkih spiskova neće uraditi. a spiskove će uraditi da bi na taj način digli izlaznost da mogu da troluju opoziciju.

  6. Ako pogledas ko su osnivaci Fondacije za otvoreno drustvo u APR-u a u kojoj ti radis, bice ti jasno

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.