Apel Helsinškog odbora: Omogućiti adekvatnu zdravstvenu pomoć Milovanu Brkiću

Ostavite komentar


  1. Pa nek kuša ono što je ovom narodu poželeo nek ga kljukaju ko gusana ne treba njemu bolnicaima previše sala neka malo smrsa

  2. Jer trebaju stranci da kažu da čoveka treba da leče u UKC. Kako nas neznalice brukaju

  3. Ustajte prezreni na svetu . Sloboda za Brkića ,sloboda za sve građane.

  4. SLOBODA ZA MILOVANA BRKICA! VERBALNI DELIKT UKINUT U SVIM BIVSIM REP.SFRJ. SAMO JEVOVDE PODMETNUT U VIDU ,,ALINEJE,,

  5. Adekvatnu zdravstvenu pomoc, to da, odbranu sa slobode – to nije vasa stvar nego pravosudja drzave Srbije i ne mesajte se u to. Eno vam „demokratske“ zemlje, Amerika, Engleska, Francuska, Nemacka, pa tamo utvrdjujte ko treba da se brani sa slobode. A sto se tice njegove, navodno, „kritike vlasti“ zbog koje ispasta, to nije bila kritika, vec nesto sasvim drugo – ogavno huskanje mladih ljudi da nekome otkinu glavu! Prema tome, ostavite Srbiju na miru, a ako je Brkic resio da se i pored svega, pruzanja lekarske pomoci u zatvorskoj jedinici ili van nje, samoubije da bi od sebe stvorio „heroja“, to je njegov problem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.