Babiš odbio da u ime vlade odlučuje o povlačenju priznanja Kosova

Ostavite komentar


    1. Evropa je srce srbije, dok je evrope, bit ce i srbije i rusije. Isto tako dok su afrikanci-arapi na bliski istok, podrzavat ce siptare. To je sve prirodno… Ali vidis da mi jos nismo dosli na nivo ambasada srbije. Diplomatije koju smo imali pre jugoslavije i tokom njenog stvaranja

    2. @Adil Bajrami

      Procitao sam nekoliko tvojih komentara pa me zanima koliko imas tacno godina, 8 ili mozda 10? Posto su ti fore tipicne za taj predpubertetsko-pubertetski period. Tvoji znaju da si na netu?

      1. Kako si me samo provalio!?
        Ne znaju moji da sam ovde, krijem se pod svojim pravim imenom. Nikada neće pogoditi.
        A što se poslednjeg, najslađeg smejanja tiče, ti ipak samo nisi ukapirao vic, ne uobražavaj ništa.
        Pozdravljam te bez poštovanja.

  1. Visegradska cetvorka razume neligitimnost kosova. Ali balkanska cetvorka ima manje nezavisnu politiku do daljnjeg

  2. Kakav si ti Premijer kada za svoje mišljenje moraš da pitaš Vašington, London…… Nemoj da se kriješ iza svoje Vlade, jer Vi i slični Premijeri ne mpžete ni da kinete bez dozvole napred navedenih.

    1. Pepe, ne lupaj. Češka nije Srbija ili Rusija da se jedan čovek pita i odlučuje o svemu, čak i o kaldrmi. Uostalom ako moraju česi da pitaju Vašington ili london, onda bar reci da svemogući mora prvo da pita vratara ruske ambasade za savet.

      1. @Alex: Predsednik jedne države bira se na izborima, predlaže Premijers iz stranke koja dokaže da ima većinu glasova u Parlamentu. Po tome su i u obavezi da donose odluke samostalno, a ne da pitaju razne države za svoje mišljenje. Ako Premijer jedne države „mora“ da pita kabinet onda mu od odgovora kabineta zavisi i položaj, znači mora sam doneti odluku iza koje će stati kabinet ili podnosi ostavku ako nema saglasnost. Što se tiče Vaše konstatacije za vratara Ruske ambasade pretpostavljam da tako misli samo neko ko nema svoje mišljenje.

  3. Republjika Kosovo,formalno postoji neki 20-tak godina,a sluzbeno i sa potvrdom Medjunarodnog Suda Pravde 11 godina.Povratak Kosova pod okriljem Srbije moguc je jednim jos strasnim ratom,pod uslovom da taj rat dobije Srbija.Svako povlacenje priznavanja drzave Kosovo,pod uticajem Srbije,je guranje prsta u oko albancima ,a pogotovu kosovskim srbima ,pored tracenja drzavnih resursa koja kostaju Srbiji.Kad bi Srbija bila Izrael,a nije,moguce je stvoriti jednu ,,Palestinu“koja ce dokrajciti i Kosovo i Srbiju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.