Bajatović (SPS): Orden Rusije obavezuje na razvijanje bratskih odnosa dve države

Ostavite komentar


  1. Čovek javno kaže da je izdajnik zemlje Srbije. Ordenje fašističke Moskve ga obavezuje da služi zloglasnom KGB-u. Slobodna Srbija !!!

  2. Bajatovic prica o bratskoj ljubavi- zemljak iskljucivo zbog ruskog uticaja sedi na gomili zlata i grabi li grabi…..loodilo!

  3. Koliko god to nekome „cudno izgledalo“ ja licno ne mogu prezaliti to sto nas nije
    „Rusija bombardovala“ a ne NATO !
    Danas bi Bajatović i drugi „srpski visoki RUSOFILI“ imali daleko manju podrsku medju gradjanima Srbije koji zbog svojih „licnih interesa“ i „ordenja koje dobijaju iz Rusije“ imaju obavezu da promovisu „razvijanje bratskih odnosa dve države“ na STETU svih gradjana Srbije !
    Ja hocu bre u CIVILIZACIJU, ja zelim „bratske odnose“ sa drzavama clanicama EU i demokratskog, slobodnog i razvijenog dela sveta a ne sa DIKTATORIMA i agresorima koji seju ZLO i podrzavaju DIKTATORSKE rezime sirom sveta gde „ubrajam i rezim u Srbiji“ !
    Sta podrzava Rusija u Srbiji, OPIRANJE evropskoj CIVILIZACIJI ?

  4. Да је боље учио српску историју знао би да су Руси највећи и доказани непријатељи Срба од Сретењског Устава, већ 200 година. Братски народ ? На то се може само пљунути !

  5. @Izdaja, ja bih pre upotrebe izraza „fasizam“ i sl. ipak razmislio pre nego upotrebim takav izraz. Jer ako je fasizam rat Rusije i Ukrajine, gde ste bili kada je bio Irak, pa LIbija, pa Sirija od strane SAD. Narocito sto je za Irak upotrebljena krilatica „oruzje za masovno unistenje“ koje nikada nije pronadjeno niti postojalo.
    Sto se tice g-din. Bajatovica bilo bi primerenije da je to ostavio za kraj decembra kako je bilo dogovoreno, ovako ipak vazno za izbore. Sa druge strane to je dobio g-din. Bajatovic, slazem se da ne uvodimo sankcije ili uvedemo nebitne ako je moguce, ali ja i dalje ostajem pri tome da veliki imaju interes a mali isto tako treba da traze svoj interes, prijateljstvo, pa u godinama iza nas i pored zakljinjanja u prijateljstva nije bas toga bilo tako puno. Ziveli

  6. Zašto mi sada plaćamo Jugoros kada ne ide gas tim tokom,da bi plin bio skuplji.Ako neko direktno radi za stranu državu,na štetu svoje
    nije mu mesto u Vladajućoj koaliciji,u pravu su radikalci kada kažu da im nanosi štetu u svakom smislu te reči.

  7. Lako je tebi tako govoriti rusi ti daju 100 hiljada evra a sta cemo mi ostali koji ni za nove gace nemamo idi u rusiju P M

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.