Bajden bira „stara“ lica za novi svetski poredak

Ostavite komentar


  1. Ako za ministarku odbrane dodje gospodja Klinton mozemo da se pozdravimo sa mirom. Ima jedan gospodin pukovnik ja ga zovem ENDE, jer kada god nesto prica i hoce da naglasi da to sto je rekao posle nema vise ko sta da prica , kaze ENDE nas covek, nas pukovnik, on dobro sagledava te stvari i kod nih a i kod nas pa ga treba pazljivo slusati iako mnogo mlatara rukama dok prica ali to ne mari .

Ostavite komentar


Politika

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra… 10

Petković tvrdi nije bilo dinara, a Kosovska policija: Skoro 75 miliona dinara, 1.6 miliona evra…

Oko 1.6 miliona evra, oko 74 miliona i 700 hiljada dinara, oko 19 hiljada i 500 franaka, oko 13 hiljada američkih dolara uz 40 australijskih dolara i dokumentaciju – zaplenjeno je u sinhronoj akciji Kosovske policije i kosovske poreske službe danas na severu Kosova. Istovremeno zatvoreno je 5 filijala Poštanske štedionice i Uprava za trezor Ministarstva Republike Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.