Bajden potpisao uredbu o sankcionisanju osoba koje doprinose destabilizaciji Zapadnog Balkana

Ostavite komentar


  1. Konacno nesto konkretno umesto politicke „korektnosti“.
    Vrhuska Zapadnog Balkana na aparatima!

  2. Samo jos da pocne da se sprovodi, ali stvarno od glavnih i da ne ostane na sitnoj korupciji. Ovde je korupcija tolika, da se zacudimo ako je negde nema.

  3. opet ce da strada seljak radnik a hobotnia e se izvuci.

  4. Onda za pocetak sankcije svim regionalnim nacionalistima na javnim funkcijama kojima je u skoro svakodnevnoj retorici Srpski Svet (bivsa Homogena Srbija, Velika Srbija), Velika Republika Srpska (ujedinjena sa Crnom Gorom i Srbijom), Velika Albanija (Veliko Kosovo), Velika Hrvatska kad merkaju parce BiH, svakom koji bi da rasparcava BiH, da rasparcava Crnu Goru, svakom ko merka Makedoniju preko plota, svakom ko velica osudjene za ratne zlocine… i naravno svima koji uticu na institucije u svojim drzavama, narocito na tuzilastvo, prete novinarima, ali i onim novinarima i urednicima koji propovedaju krsenje ljudskih prava u jutarnjem programu, urednicima tabloida i naravno onima koji valjaju laku i tesku robu.

  5. Ovo je stara mera koja se odnosi na 193 osobe sa prostora bivse SFRJ.
    Za mene licno je najvaznija vest sto je MARINIKINA SESTRA, RUMUNKA, GLAVNI TUZILAC EU za korupciju od juce pocela i zvanicno da postupa. Za ove nase vlastodrsce to znaci i teze dobijanje para i KORONA FONDA od 750 milijardi. I corku za svako podmicivanje evropskih cata. Ovog tuzioca nisu prihvatili Madjari, Poljaci, Irci, Danci i Svedjani, ali morace ako zele korona novac. A, zele ga itekako.

  6. Konačno neke konkretne namere po pitanju haosa ovde. Nadam se da će se ovo sprovesti u delo.

  7. Kovanica „zapadni Balkan“ je izmisljotina. Zapadni Balkan sacinjavaju Slovenija i Hrvatska.
    Drugo – po kom to medjunarodnom pravu SAD ima jurisdikciju nad zemljama bivse Jugoslavije? Kao okupator?
    Niko ne sme ni da primeti da se u ovom slucaju radi o aroganciji moci koja nema nikakvo utemeljenje ni u americkom pravnom sistemu a kamoli medjunarodnim pravnim aktima i institucijama.
    Ali sve je moguce kada se rogovi u vreci na Balkanu gloze a strani „arbitri“ se javljaju da izigravaju vrhovnu vlast ni od koga pozvani.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.