Bajer: Nemačka protiv razmene teritorija između Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Gospodinu Bajeru verovatno ne bi smetalo da se radi o Sudetima ili Alzasu i Loreni, međutim, ovde mu smeta…ali mi malo nije jasno – zašto onda pregovori, oko čega se pregovara? Uz pomoć NATO- Kosovo je Srbiji oteto i prosto istrgnuto od nje…i sad, Nemačka nije za razmenu teritorija i podelu ali jeste za pregovore….smešno. Mada bih voleo da taj gospodin objasni – šta on vidi kao konačni rezultat pregovora pa da znamo….Ja im, koliko god god mi se Vučić gadio i koliko god ne mogao da ga podnesem, a gadi mi se i ne mogu da ga podnesem baš mnogo, da sam na njegovom mestu, ne bih dao ni jedan svoj sat vremena više – nego bih izašao sa maksimalističkim zahtevom baš u inat -i tražio pola Kosova da se vrati u Srbiju, pa onda neka Haradinaj i Bajer kukaju da to ne može – a pošto znamo da Rusiji odgovara da ovde postoji žarište – Kosovo nikad u UN. Srbija i sa priznatim Kosovom sutra – nikad u EU neće ući i to je valjda svima postalo jasno, čak i meni koji sam pokretao otpor….ali neka, ako će da se ovo razvlači još 100 godina neka se razvlači….neka pajac Daćić mic po mic povlači priznanja Kosova od Svazilenda do Džibutija ali ja im pod ovakvim uslovima za sto nikada više ne bih seo….u stvari, što li uopšte i trošim svoju energiju na ovo 🙁

  2. Nemačka politika prema Srbiji je 150 godina ista. Uvek u korist svih naših neprijatelja.

  3. A Nemci su ko? Gospodari univerzuma te imaju pravo da odredjuju i da naredjuju koje granice se ne menjaju, koje granice se menjaju, ko ima pravo na otcepljenje a ko nema? Nemci, nakon svih zlocina koje su pocinili na ovim prostorima nemaju nikakvo pravo da bilo sta kazu a narocito treba da ih je sramota sto ponovo, nakon sto sto su isto ovo radili i za vreme II svestkog rata, podrzavaju albanizaciju Kosova i otcepljenje Kosova od Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.