Bastać: Građani će Kalemegdan braniti telima

Ostavite komentar


  1. Znači postoji mozak ove operacije koji organizuje odbranu Kalemegdana, a tela će biti od neke sirotinje koja će odraditi ono što mozak Zmisli. Samo se treba seTITI kako je mozak dobio ćušku po telu od strane penzionera. Sećamo incidenta na Trgu republike, ispred Narodnog pozorišta, prilikom blokade gradilišta koje je (mozak) organizovao predsednik opštine Stari grad M Bastać. Tom prilikom je penzioner udario mladića (telo) koji je od jakog udarca pao na metalnu ogradu i zadobio lakše povrede.

    1. Јака ствар и Деда Мраз му побегао из подрума. 🙂

    2. Pa tako je on se tek sada probudio iz kome pa sirotan nezna šta govori, neka mu je Bog u pomoći

  2. Aj, da budemo egal. Mi, narod, cemo Kalis da branimo telima, a vi tj. tvoja zena i ti funkcijama! Daj bree covece, mani se… Pa I ti si zreo za apsanu, nemoj da mislis kada dodju promene da cemo tebe i tebi slicne da zaobidjemo…. Dok vas sve ne pocistimo, nece biti boljitka…..

  3. Prvi reket Srbije, Marko Bastać bi opet da ruši nešto? Marko, Marko… tebe je narod srušio odavno.

  4. Bastaćevi jurišnici nisu mogli da prodju jedna vrata Sava Centra a prete blokadom

  5. Hahahha, jeli „junacino“, jel cete branit,i kao sto ste branili Trg republike? „Svi junaci nikom ponikose, i u crnu zemlju pogledase“.

    1. Bogami šta vam je prošlo prošlo vam je, uključujući Trg republike. Aj dodjite na Kališ sa gondolom. Vidimo se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.