Bastać: Ne pada mi na pamet da idem na poligaf u vezi sa optužbama Lazara Lešnjaka

Ostavite komentar


    1. Pa poligraf nije validan dokaz u sudskom procesu. To je ekskluzivno postupak za Vuciceve sticenike.

  1. Ha, ha, ovo je komedija, pa tim poslovima se bavi Gradski Sekretarijat za legalizaciju. Imaju i tarifu…

    1. Pa tim se sada bavi gradski sekretarijat, inače se do 600 kvadrata bavila opština.Da li se izmenila i garnitura u gradskom sekretarijatu sa promenom vlasti? Samo se promenio šef.I dalje su reketaši na svom mestu.

  2. Veoma je interesantno da se spinuje lopovluk koji je opšte poznat.Zašto braniti lopove reketaše.Zato što i oni što trba da se bave ovim kriminalom isto to rade.Ja znam jednog sudiju koji bespravno gradi (završava) zgradu od 10000 metara kvadratnih na gradskom zemljištu i svi se prave ludi.Ni jedna opština u Beogradu nije imuna na ove radnje.Ovde je puklo zbog alavosti, ali i zbog bezobrazluka(meni niko ništa ne može)

  3. Kakav si ti čovek ako ti je to kum?
    Svejedno, lagao ili ne.
    I to je ono što bi trebalo birati umesto ovoga što imamo?
    Bolje je da ovaj narod nestane.

  4. Poligrafu veruju samo neznalice. Vučić i njegovi manipulatori takođe ne veruju u poligraf ali im dobro dođe da nameste rezultat kako im odgovara. Ni jedan pravosudni sistem na svetu ga ne priznaje. Dovoljno?

  5. Znači sada treba očekivati gomilu krivičnih prijava protiv investitora koji su davali mito? Ne verujem. Današnji investitori su uglavnom uvezani sa SNS (i koalicijom) i svoje ‘obaveze’ prema njima (verovatno) redovno izmiruju, te su mirni i bezbedni, spremni za nove ‘donacije’ glavešinama. Pored toga, pitanja nelegalne gradnje (i svake druge), znači i korupcije oko toga, su prebačena na gradski nivo te Bastać nije imao prilike da se direktno umeša u deobu kolača (možda nešto preko kuma, koji ga sada tereti jer su ga pritisli za neki zločin koji je počinio). Biće tu još izmišljotina, sve dok se ‘slučaj’ tate ministra Stefanovića (pljačka fabrike oružja, čitaj države) ne zaboravi …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.