Belom za sedam dana 57.000 novih pratilaca

Vučević: Šešelj, Vučić i Preletačević imaju najbrojnije fanove
Monitoring društvene mreže Fejsbuk koji je izradila agencija Kliping

Ostavite komentar


  1. Nema znanja nit icega da bio bio na predsednickoj funkciji, ali nega ga nek uživa u svojih 5 minuta slave.

  2. Verujem da ga ljudi prate jer je on na originalan i zanimljiv nacin nastupio… Medjutim , svi ti pratioci ne prate ga zbog njegove sposobnosti i spremnosti da bude predsednik, vec zato sto im je on zanimljiv, kao neki animator !

  3. Beli je iskren. To mu daje snagu.
    On je avangarda, idol mladih i neiskvarenih ljudi.
    Sadašnja garnitura na vlasti je stvorila od Srbije žabokračinu koju je on uspeo da zatalasa.

  4. Ako je suditi po recniku njegovih pratiliaca,to su vecinom klinci mladjih od 18 godina. Mladesz koja jos nema pojma o cemu se u zemlji uopste radi.

  5. Феноменално,Макар да се рзбије монотонија,забаван неки дечко.

  6. Ovo je prvenstveno bunt omladine koja od rodjenja slusa o istim facama na vlasti.S obtirom da je AV presao crtu korektnosti prema narodu i da se obraca samo svom omiljenom delu populacije ignorisuci cak i javne licnosti poput Vlade Georgijeva i mnogih drugih Beli je simbol intelektualne sirotinje,studenate,nezaposlenih lekara,profesora,omladine i svih onih koji su protracili svoje zivote sa ovim politicarima.na vlasti.

  7. Tipično za građane Srbije. Kao većina se gnuša političara i politike, a svi ti građani su učestvovali na ovaj ili onaj način u njihovom stvaranju i da bi bili "čisti" pred sobom oni dragovoljno učestvuju u rijalitiju sa politički neukaljanim Belim. Licemerno i neodgovorno.

  8. Čudnim spletom okolnosti u gornjoj tabeli nema Saše Radulovića koji vodi kampanju isključivo preko interneta i socijalnih medija i koji je na taj način prošele godine osvjio 220.000 glasova na parlamentarnim izborima.

    Facebook stranica pokreta DJB ima preko 100 000 pratilaca i imaju skoro 400 000 interakcija po čemu su prvi od svih kandidata.

    Nadam se da ova omaška nije zlonamerna. Uradite domaći zadatak. Živeli.

  9. Neumesno je bilo koga na politickoj sceni Srbije porediti sa VojisLavom Seseljom. Ko bi od ovih kandidata proveo na robiji 15 godina zbog svojih uverenja i ostao isti – nesalomiv i dosledan. Obuci ovog decka u bilo sta drugo sem belog odela i sta dobijas? Veliko nista! Nije drzava scena za kabaretsku predstavu. I to losu.
    Seselj do pobede!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.