Bez saopštenja predsednika ili ministra ne znamo šta uvozimo

Vojni analitičar komentariše za Danas najavljenu nabavku šest bespilotnih letelica i jednog "supertenka" iz Kine

Ostavite komentar


  1. Šta vam priča ovaj Radić? Koji se to tenk proizvodi u Srbiji? Možda za branje malinam pokušali smo 1993 da osvojimo sličan T-72 renoviran u Lola institutu i ništa. Dajte podatke ko proizvodi i spaljujem javno i sebe i inženjersku, magistarsku i doktorsku diplomu, uverenje …

  2. Ova fotografija „govori sve“, samo da se nesto eksplozivno desi i da „nema“ Vulina, kobajagi ministra neke vojske, bez Vrhovnika Aleksandra Vucica ( ljubi ga majka ), moze li neko da ga „svuce“ iz ove HDZ crne uniforme i da se bre vise ne … secka kao JUL-ovski legionar >>> !

  3. Da se kladimo da će mu Vule naći drugo mesto. Vule je majstor tehnologije vladanja i prijatelje drži pored sebe a moguće neprijatelje još bliže. Vule je čak i opozicionim i nvo igračima dao deo kolača. Setimo se od Krla do Milićke.

  4. Zanimljivo je sto niko do sada nije pricao o strategiji razvoja vojske, a naoruzanje se kupuje stihijski po principu „uvalili nam“… Ne kazem da dronove ne treba da imamo, ali vojska mora planski da se razvija da bi bila efikasna, a ovako ce da postane disfunkcionalna rupa bez dna

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.