Bilčik: Nastavak dijaloga ohrabrujući znak

Ostavite komentar


  1. Sta je tu „ohrabrujuce“?Pa oni su uvek bili „koperativni“ i za dijalog(veciti.)I dok svi cekaju da se porodi resenje,resenja nema i neca ga ni biti.Niti Vucic moze da normalizuje odnose sa Albancima jer bi time izdao onu politiku i one ljude iz devedesetih koja je i dovela do zlocina i gubitka pokrajine,niti moze da izda Putina,kome Balkan i „zamrznuti konflikt“sluze za destabilizaciju EU.I dok EU ponavlja frazu „nema napredka Srbije na putu za EU bez normalizovanja odnosa sa Kosovom“(kao da je Vucicu stalo do EU,) dotle se u Srbiji ukida parlamentarna demokratiju(Srbija je jedina zemlja u Evropi,sem Belorusije ,koja nema opoziciju u parlamentu,) kradu izbori, huskaju kriminalci i „navijaci“ na policiju,samo zato da bi ta ista policija imala opravdanje za brutalno prebijanje i hapsenje pobunjenog narod.
    Kao sto je Vucicev ostanak na vlasti sigurna garancija da normalizovanja odnosa Srbije i Kosova NECE BITI,tako je i njegova vladavina sigurna garancija da se Srbija ubrzano priblizava sirijskom scenariju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.